anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, helmikuuta 13, 2018

Today was worth it

Lautapelejä Taimi Ry:n nuorille suunnatussa ryhmässä (alle30-vee). Toin matka Cluedon, ja olin ekana syyttelemässä mutta jotenkin mua harhautettiin? Sain vain 2/3 oikein, murhapaikka jäi vähän. No mutta murhaaja istui vieressä :D Oli tosi jännittävä peli, ja muutenkin jäin 4 kortista kakkoseksi Aliaksessa (sananselityspelissä). Söin muutaman sipsin, yhden pienen donitsin, kaksi lasillista cokista ja muutaman (lue: mun about kolme) pientä keksiä. Koulussa oli laskiaispullia ja hernekeittoa, aamulla tuskin söin mitään? Käytiin Prismassa hankkiis koissulle synttärikakku ynnä muuta, ja skannasin laitteella sit lopuksi ostokset ja laitoin skannerin lataukseen (mikälie kuluttajatutkimus). Aloin tekee sämpylöitä ja samalla keitin itelle penne pastaa (täysjyvä) ja heitin siihen loput pastakastikkeet. Sit... öö, koulussa oli vaan koneitten siivoamista -.- Sain omani kiiltää ja lähdin menee...
Ostin pienen pullon punkkua samalla kauppareissulla, ja avokille sikareita. Koiran "kakku" on vain rusinaton maksalaatikko, johon tungetaan nakkeja pystyyn, eli erikoisherkkua synttäriksi. Yleensä otetaan kuva päivänsankarista kakun kera, mutta ehkä huomenna sellainen on luvassa, kun on ystävänpäivä.
Aamusta oli vapaata, ja tein jonkun videon vaa tubetin. Huomiseksi pitäisi lukea kokeisiin vielä, mutku mutku ei jaksa enää mitään?
Muoks.
Kävellyt kilsat: 8,5 (eli jotin14000+askelta) eli jotin700kaloria mut ei kyl voi mittaa asteikoilla, kun sai sosialisoida ^_^ Sanoinkin yhdelle, että olen ihmiskeskeinen, kun istuin sen viereen X) Sellainen fiilari että se myös lähti menee sieltä (kun oli saanut koneensa kiiltää?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti