anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, helmikuuta 07, 2018

the craziness part I understand, it's the rest that I don't love...

Täällä käytiin tarkastaa tätä asuntoa, ettei näistä puutteista tulla sit meitä syytteleen.
(antennipistokkeiden löysyydestä, riippuvaan keittiön valokatkaisijaan, aina suihkun tukosten ja muitten asumisten jälkiin kuten jotain repaleista tapettia ja puutetta nyt eniten se kaappi tolle astianpesukoneelle ja liitännät...)

Söin pinaattia-lehtisalaatti-juusto salaattia ranskalaisella salaattikastikkeella, pari donitsia, ja valmis lasagnea tietty lisäksi, kun saatiin vaikka mitä käyttökelpoista... Mä tiesin että tuolla ruoka-avussa olisi niitä fazerin jotain fudge-minijälkkäreitä pusseja, koska ei niitä kukaan osta, vaikka teki kyl mieli kun näin niitä kaupoilla, mutta outoa laittaa jotain... suolapähkinöitä toffeeseen - joka ole edes muuta kuin kermaa ja sokeria?? (suunnilleen)

Mulla on jotenkin takapuoli kipeä. En tajua miks, ehkä vaan nukkunut kuulemma omituisissa asennoissa jne. kramppien lisäksi seisoskellut tavallista enemmän...

Mun piti laittaa s.postia tonne kuluttajapaneeliin, että mitkä on meidän lempikaupat nyt kun ollaan muutettu. Tossa lähin on toki joku herkkumarketti tms kallis pikku k-kauppa, ja sit on Duoalla lidl ja s-market, ja Prisma Kalevassa on myös missä ollaan käyty nyt, mutta vittuku ei vaan pystynyt skannaa just nyt.

Äh ärsyttävää. Ensi viikolla sitten taas skanneri kuntoon, kuitit talteen.
Kyseltiin multa jotain menkkaseksiäkin, mutta ei sitä viittisi jos, täällä asuu jotain kyyliä niin, alkaa asiakkaita palvelee silleen. Pakkohan se kyl oisi. Ei vaan oo halua kyl täl hetkel, vaiks oonki ottanut kipulääkettä. Vaiks niin.

iN EnGlIsH:
what else. not tweeting 247 & am okay just having cramps and my brain is quite busy on the meantime between things like, absorbing the new and spitting out the cheesy bits.
yo yo let's get it on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti