anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

19.2.18

sattuupa sopivasti mua

Onneksi olen sillä tuulella, että pistää kaikki (vastaantulevat) ihmiset vihaksi. Mulla tuntui olevan jotain tukossa jossain nenän/nielun alueella ja koska ei niistäminen auttanut tms niin sit oksensin. Auttoi kyseiseen inhottavaan kutitukseen, ja vain väliaikaisesti vitutukseen. Ehkä olen tulossa kipeäksi. Mitälie sisua?

Tehtiin ostoksia. K-market ja lidl, heitin yhden huutonetti huutajan huudon postiin ja jäljellä n.kymppi.            Varmaan ottavat sen palvelumaksuna kadonneesta kortista? Jos muistavat jaksavat viitsivät kiusata.

Koko aamun roolipelittänyt parilla eri sivustolla... kukapa tässä oma itsensä haluaisi olla, mieluummin keksii jostain jonkun hahmon itelleen :P

Tulee joku hirvi-sika-nauta kastike jonka kans kaiketi makaronia. Söin äsken jonkun marsipaanipääsiäismunan ja se oli ihan ok.
Ehkä alan tulla allergiseksi mintulle mentholille ja suklaalle. sanoin minä ehkä evör

Nää menkatkin kestänyt kohta kaksi viikkoa ja alkaa jo sekin ottaa pottuun. Vitun hormonikierukka oikeesti. yh. ja kaikki muut vierasesineet joita muhun onkaan tungettu mitkä ei ole sopineet.

Pakko saada maksuaikaa sähkölaskulle tai jolleki laskuille. Maksaisin mielellään mut ota nyt sitten tuhkatkin pesästä. Ja en oo ees käyttänyt koko paskaa viihdepalvelua mitä ne perii multa, vaan ton avokin on pitänyt se maksaa. Onneksi ne katkaisi sen. Viime vuodelta kummittelee kaikkea. Olisi helpompi vain kertoa ne laskut ja palvelut jotka pystyisi maksaa ajallaan jne. Lääkkeitäkin pitää kai hankkia, ja saan torstaina rahaa, joten sinne oisi eleltävä nyt sit. En mä tarvitse helpostikuoria tai vippiä tonne sivustoille tms yms. Aina kun on jonkun menon keksinyt niin sit kuitenkin tulee toinenkin mitä muka olisi muka pakko hankinta.

Plääh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti