anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, helmikuuta 16, 2018

Öööö....:c

Kerron sit huomenna. Kerrankin elän täysillä, ettei ehdi vaivautuu kirjaa ylös miten siivillä aika menee jne. Toisaalta koulussa kyllä suhisi viivat silmissä. Ope sanoi paperia niin kuin mä sitä välillä sanon hellittelevästi eli "paper" mutta "peijperi" vähän niinkö beijpe. Mut ei Made in Peking.
No ne tajuu jotka tajuu. Mä oon aina tykännyt, itse asiassa, askarrella. Paperilentsikoita tai origamia en sit osaa, et ne jutut jää sit muille.

Juon toista kaljaani, koska vedellä tää jano ei lähde. Olisin ehkä menossa viel baariin jos jaks.

Päivän uutiset lähinnä se, että jouduin kuolettaa mun pankkikortin, ko olin kaupan jonossa ja näin sen mun lompakossa mutta sit se ei ollukkaa enää siellä- eikä sitä löynny mistään enää!!?

Huomenna sukulaisii. Kutsuttii mut johki meediotapahtumaanki. En tiä miten miks, mutta oon kai niin gootti. Sikäli uskoo goottiuteen.. enemmänki tyyli ja musamaku ja elämäntapa kun mikään mitä mä harrastan popularismia.. toiki on kuollut toi punkki. xD

Eniveissönis... ihan viihteelle olo meno eiku.jöö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti