anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, helmikuuta 04, 2018

No voi huppista puppista ja sessepuudeli

Ton loppulausunnon mukaan olisin ollut ekalla kertaa, 68 päivää tuolla osastolla, mutta tuntui kyllä enemmän neljältä kuukaudelta. No ehkä viikot venyi kuukausiksi... onhan toi 2009 muutenkin sumeaa. Löytyi todellakin olemassaoloa 2008 abivuodelta jne kaukaa menneisyydestä. Näin kyllä myös oravan aamulla. Pestiin pyykkiä sekä omalla että talon koneella? Kuivumassakin ne jo.
Täällä on lämpimämpää sisällä kuin edellisessä asunnossa.
Pesin sormella hampaat, koska ei ollut virtaa tossa sähköhammasharjassa. Jossain hökkelissä ottaisi joku nainen seinästään laastia ja pesisi kahdella sormella.
Laitettiin parit lamput kattoon eilen. Tässä pikkuhiljaa kasaan saadaan tätä kotia. Harmi kun pariskunta tappelee, eikä tavarat? Mä en kyllä huoli makuuhuoneeseen ton telkkaria.
Maksan keskiviikkona vuokran vasta ja jos siitä tulisi joku e-lasku, ei tarvisi aina heti eka päivä olla velkaa :D
Aloin aukoa noita swappikuoria, ja sain omatekeleitä ja sit sellaisia slameja mitkä pystyn laittaa Kauhavalle.. tarvin vaan osoitelappuja, että voin noihin slameihin osallistua. Kattelen samalla Walking Deadia kun mietin.
Jos toi avokki yhtään rauhottuu, se tekee varmaan lättyjä tai pannaria. Sillä on koko päivän ollut kauhea asenne mua vastaan, puhunut marttyyrisellä äänellä tms...  Asioista voisi puhua valittamatta. Sit se potkasi mua päin pari pahvilaatikkoa ovensuussa. Asuisin kyl mieluummin yksin. Ei me kyllä vuotta enää yhdessä kestetä. Seksistäkin menee helpolla viikko tai kaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti