anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

11.2.18

Mysteerilaatikko myynnissä sis. kirje, koruja, taikatemppu yms. muistosälää

Kyseessä on Karl Fazer sininen makeisrasia, joka on otettu uudelleen käyttöön säilyttämään pikkutavaraa. Rasiassa on muistoja 3-kymppiseltä tamperelaisnaiselta, jolla todettu ja hoidettu jo kymmenettä vuotta erilaistumatonta skitsofreniaa... Rasiassa on kirje hänen parhaalta kaveriltaan "Omenalta", vaihto-oppilasvuoden parhaalta kaverilta, josta ei ole kuulunut mitään hetkeen sen jälkeen kun viimeksi näki tämän Lontoossa ja kertoi tuosta diagnooista jne?

Siellä on korvikset, pari puista rannekorua, kaulakoruja mm. kultainen rippiristi joka on solmussa, sekä normaalia suurempi halkaisijaltaan korusormus, joka himmennyt.
Viimeinen lisäys on synteettinen kaksivärinen hius, joka letitettiin hiuksiin kolme viikkoa sitten, joten siinä luonnon laineita.

Saattaa sisältää muutakin, mutta tässä vain esimerkkejä. Olenhan vain vieras, ja tämä spesiaali esine on myynnissä vain minulta ja saan sen hinnoitella kuten tahdon... tyhmähän sen vain ostaa, eikö? Toisaalta kykenisin eroamaan myös:Jos joku sattuisi keräilemään omituisia esineitä, niin tuossa olisi ainakin muutama jonkun kokoelmiin, luettavaksi, ihasteltavaksi, seinälle, hypisteltäväksi, käsiteltäväksi kumihanskoilla, poltettavaksi, omistukseen.... siirrettäväksi sukupolville.
linkki huutonet. ilmoitukseen kysymysmerkkien takaa:

 ( ?? )


Torille ilmoituksen käsitteleminen oli liian ylivoimainen kun sivu meni vinoon ja ne ei sitä suostunut julkaisee, mutta onneksi oon huutonetissä ;);P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti