anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, helmikuuta 10, 2018

Muunnoksia latinasta oisi vissi otsikko

Yyh. Vitun puhelin. Ei ota vastaan virtaa välillä :( Tai sit laturissa häikkää. Koitin puhdistaa.. .ei onnaa. Ei vara-akutkaan auta, menee vaan sekaisin nekin. On virtaa, ja ei lataa, ja sit onkin vaan enää virtaa vähemmän, tai sit on koko yön ladannut ja pitäs olla täys, mutta mun puhelimeen sitä ei kyl riitä..
Ostettiin pari pussia karkkia ja mennään elokuviin illalla... Tarvisi kai varata liput..
Yritin käydä telia express liikkeessä, ja ne oli häipännyt sieltä vaikka netissä oli aukiolot seiskaan saakka.. piti saada hyvitystä SE:stä jos ottaisi uutta puhelinta. Tossa on joku pieni häikkä jo lasiinkin tullut.
Ja nyt joku lamppukin jossain jo värisee :( Sähkö ei oo tänään mun kaveri, ja ei mennyt nettiin kyllä mun viihdeboksikaan, sekin kuulemma takkuillut?
Katoin leffaa, täytin slameja, tein tylypahkan kotitehtäviä ja niistä sain täydet arvostelut. Vienyt koiraa pari kertaa varmaan. Tällä kävelyllä polttaisi puolikkaan pitsan...
Tarvisi kai ottaa jo se mun päivän toinen aknekuurin lääkek Kait... ööh, mites tämä päivä on näin nopeeta mennyt. Jotakin muistoja ym.sälää järkkäilin hetkeksi uusiin laatikoihin.. sekstailtiin ehkä vähän? Kortsun käärepaperit tarttui reiteen vaan. Ei sillä että mä oisin niinku tullut siinä.
Niin...
johto vaan kuumenee. iTapsasta ostettu johto.
Nähtiin entiset, nykyiset, naapurit karkinhakumatkalla.
Mutta tosiaan: varata liput. syödä lääke veden kera. Teen näin pienestä asiasta kai härkästä. Jos tunnin päästä olisi keskustassa. Mulla on pokepallot lopussa, vaikka niitä oli paljon eilen vielä. Voitin jonkun pokemonin tossa salilla äsken, mutta se oli tosi helppo tapaus. Niihin legendaarisiin ei oo ollut mulla intoa kamppailla... Articuno olisi ollut tärkein mutta se meni jollekulle muulle joka sen nappas.
Juu, ei kai täs. Taidettiin me kaupassa päivällä käydä. Maitoa ja margariinia ja sen sellaista saatiin s-bonuksilla. Bensaa on nyt vähän, kysyin sukulaiselta kympin sitä varten. Tai no, kai sitä on jotain tasan 7 litraa kun sen verran sitä sai kympillä. Vähemmän tai enemmän.
Käyttänyt tänään ostosreissulla mun "kevättakkia", anopin joku vanha, vähän ehkä tiukka mahan kohdalta, muuten mahtuu edelleen. Yksi tupakka oisi jäljellä, en nyt oo viittinyt vapottaakaan sit. Lopetan viimeistään sit kun ei myydä enää tota vihreetä askeissakaan. Kivasti se välillä menee päähän kun on pari päivää taukoa tms rahatilanne heikko. Kai mä kuntoutustuen saan ensi viikon loppupuolella, mutta tarvisi soittaa verovirastolle että muuttaa sen verotuksen pienemmäksi siitä, kun ei sen 40 prossaa veroa tarvisi olla, ja myös sen kelaan toimittaisi...
Sit tota. Mietin millainen mun psyykenlääke voisi olla jos saisin valita. Ei toisaalta kovin rauhottavakaan, koska mun oireet on ollut niitä eristäytyneisyyttä tms sekavuutta muka. En mä kyl oo huomannut niistä muuta kuin haittavaikutuksia ja sivuoireita, mutta ei mulla sentään mitään kuolaa oo valunut tai pakkoliikkeitä havainnut, ehkä vähän kankeutta ja kipua jos yrittää venytellä esim. aasinsiltaa tai reisiä taivuttaa allensa, kun olin melko notkea joskus khyl.

Että sellaista sit, kun oikein kaivelee.
Näköjään poistanut puhelimesta iCloudin ja nyt enää pari hassua kuvaa siin mahtunut. 5.1. kuva jossa vertaan rannettani mun xxl dildoon, yksi snapchat video, ja eilisestä tähän päivään jotakin myrtsejä selfieitä. Oujea.

Meille tulee Aamulehti ja joku ajokoira on ajanut jänistä. ja sit toi kehuu tätä taloa johka muutettiin. Ainakin hiljaisuuden puolesta. Siis aina mun täytyy salakuunnella mitä toi puhuu puhelimeen, että pääsen selville asioista, kun mulle ei kerrota tai sit valehdellaan ympäriinsä mun tekemisistä tai niiden jättämisistä. Periaatteistani en silti luovu, jos mulle ei jotain olla koskaan opetettu... kuten vaikka aamulla sängyn petaus.

Pitäkää huolta, jos ette muista, niin itestänne varsinkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti