anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

12.2.18

Mitä mulle tulee mieleen sanasta freelancer? 1)ilmainen 2)joku maagi jossain lautaroolipelissä

Huomenna Taimi ry.n lautapeli-iltaan lupauduin ja tarjouduin viemään matka-Cluedonikin. Se on oikeastaan pelaamista varten valmis peli...

Aamulla herätin yhden kaverin facebook viestillä *ajattelee laittaneensa jokun möreän MÖRÖN:n ihan vieraalla nimellä, mutta oli se kuitenkin ite paikalla mesessä jo, eikä silleen oo voinut muka herättää*
.
Koko aamun katsoin Selviytyjät Suomea, ja nyt ne vasta aloitti heimoneuvoston. voi tsiisus kun voi lagaa. eih, elämä... no välillä tietty käynyt veskissä ja syönyt voileipää, joten ''hakuma tata''.

miks muuten kaikki "aikaa mittaavat" trackerit on maksullisia?

Eikä siinä sit....


Katoin vähän ted'x talkseja seksuaalisuudesta (mm. neitsyys, masturbaatio) ja totesin että se ymmärtää joka ymmärtää. Kaikki palautuu (joskus) mieleen, ja todellakaa se mikä on normi yhteiskunnassa tänä päivänä ei välttis oo hyvä asia ollut ainakaan aina tjsp. se miks sisaruksia on olemassa on eri asia kuin miks joku tykkää äidistä ja toinen tyttärestä ;)

Ei mullekaa mitää neitsyystarkastusta tehty sillon kun osastolle päädyin. Monesti nykyäänkin jos mun joku vetskari on liian alhaalla rintamuksista niin mieleen tulee se yks mieshoitsu joka totesi jotain epäsäädyllisyydestä, vaiks mulla ees ollut mitään sellasta mielessä ollutkaan koko 20-vuoteen suunnilleen (paitsi sillon jos tietty piti tyydyttää itseään, koska sen tajuaa melko nuorena).

Nii että periaattees voi syyttää vaan itteensä jos syö mautonta ruokaa? -"Terv." se Kelloggsin veli joka teki mammonaa sen toisen veljen dieetillä jonka piti olla ase masturboinnin vastaisessa mausteettomassa tappelussa.... ?!
että miettikää sitä ennenkö pissaatte muroihini. nimim. ihkuboksin syökää paskaa.
(olen huono saamaan ideoita viimeisteltyyn lopputulokseen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti