anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, helmikuuta 20, 2018

lasi on melko puolityhjä

Syytän tätä nahkasohvaa mun flunssasta. Aina jos oon nukkunut liian kauan tällä niin oon kipee. Nyt oon istunut tällä liikaa. -.-

Koska olen viikon luihuinen, niin mun piti keksiä vastauksia kysymyksiin tota sivustoa varten roolini puolesta. Vei mua vähän kauemmas muistoihin. Toisaalta hyviä vinkkejä voisi tännekin jakaa. Ei mun varmaan tarvitse kertoa että meditoikaa jalkojenne avulla ja kävelkää ulkona? Käyttäkää kunnianhimoanne myös ja tehkää ahkerasti hommia, eikä pienestä lahjonnastakaan haittaa ole.

Eilen taisin myös hillua ulkona liian kevyissä vaatteissa ja kylmänhiki iholla. Siellä oli yölläkin pakkasta parikyt astetta ollut. Silti ajattelin kouluun kohtapuokkii lähteä.

Eikä mulla sit maininnan arvoista muuta ollutkaan. Jotain hellittelyä tähän loppuun rakkaat lukijat jos viittisi mutta ei nyt tuu ulos... tänään jatkuisi lautapeli-ilta mutta en taida jaksaa lähteä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti