anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, helmikuuta 12, 2018

Kaikki kieli on tanssin alkuperää, älykkyys naurusta, mutta silti jotenkin vaivaa kaksikielisyys

Leffan nimi on Touched By Fire. Kertoo rakkaustarinasta kahden potilaan välillä, joiden maanisuuden liekit kohoaa yhdessä ylemmäs, yhä varmaan edelleen syvyyksiin pohjattomiin. Tässä elokuvassa on Katie Holmes, jonka tiedän että se on/oli naimisissa Tom Cruisen kanssa, ja sillä on joku tyttölapsi, tavallaan mini-muotiguru. Noita kahta näyttelijää yhdisti uskonto tai mikälie uskonlahko jota johti Hubbard, skientologiaa siispä. Muistan nähneeni jossain tabloidissa sen käden, joka oli käpristynyt jostain huhutuista skientologia jutuista ihan alienin tummaksi tms. Ja Katie Holmes on vanhentunut. Mä en edes kattonut Dawson's Creek sarjaa, mutta on se myöhemminkin jotain elokuvia tähdittänyt, kai.

Takaisin maanis-depressiivisyyteen- tiedän siitä vielä vähemmän kuin skitsofreniasta. Liekö yleisempi, tai luovemman työn omaavilla jotenkin toi elämäntuska enemmän tullut taiteeseen esille. Varsinkin just maniassa luulee saavaansa aikaan paljonkin. Räppärit on yleensä horoskoopilta kalat, ihan samoin kuin maanisdepressiivisille helppoa toi räppi.

Se yleistyksistä. Ei mulle ainakaan maailma ole mustavalkoista. Harmaakaan ei oo mitenkään, normaalia, ainakaan jos miettii mitä se lääkäri valehteli minusta ja sanoi synkäksi. Totuus on se, että ennen värinäköä jokainen ihminen tunnistaa harmaasävyinä maailman. Luin ton joskus tieteenkuvalehdestä, joten kai sen on pakko olla tosi. On se mulle, mutta onko se yhdentekevää, jos suurin osa ei "tiedä" sitä?

Mä en ole edelleenkään hyvä saamaan loppuun "mitään" kokonaiseksi tullutta. Sen takia multa jää saamatta joskus arvosanoja, tai teen turhaa jotain, kun kukaan ei sitä halua syystä numero #97274938
että siinä on vaikka mulle ominainen yksityiskohta. Ei ole mitään korjattavaa, en vain saisi olla kai olemassakaan tjsp nimityksen antoi eräs twitterissä follaaja mulle, että olet "master of nothing" (sellainen joku kaljan valmistaja jossain briteissä)

Toisaalta kaikkea turhaa. Peittelen jälkiäni niin hyvin, että kun menen virran mukana niin se on ainoa syy miks tekisin niin - olisi kai kun oon se kuollut kala. Tai siis ei normien vastaan voi kai kukea. Kukaan selväjärkinen. Ihmiset vaan inhoaa ja kokee mut niin vastenmieliseksi, että ne haluaa sulkeutua musta kauas pois, jättää kokonaan välit poikki ym

Paitsi että jokainen meistä on universumi sisällämme, ja sitä paitsi uskon että joka hetki kaikkien atomit jotenkin koskettaa ja sinkoilee toisistaan, ainakin lähimpään mahdolliseen suuntaan. Ei tarvi ajatella koskaan että oisi yksin; kun mahassakin on jo sen verran bakteereita mitä ihmisiä on varmaan ollut elossa joskus.

Se kauniista sanoista ja mielenterveydellisistä jutuista. Keskeytin ton leffan kattelun kun sain whatsapp viestejä, että pitäisi alkaa tekee täällä kotona jotain, kouluhommiakin pitäisi tehdä, mutta koska myös noi näyttelijät heitteli kalliita lääkkeitänsä johki suihkulähteeseen... siis jos ne olisi ollut oikeita "lääkkeitä". Joku sivuhahmo puhui jotain adderallista ja seroquelista jotakin siinä kun niit lääkittii/oli lääkkeidenjako. Mikälie sisäpiirivitsi. Niin, eikä tossa ollut kyl edes suomennoksia mitään tekstitystä. Laittomasti kun katselin.

Hys, en halua järkytyksen jäävän teille suolaisimmaksi mauksi lopuksi.. mutta toki ihan sama.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti