anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, helmikuuta 04, 2018

Kaikkea muuta paitsi bloggaamista

Melkein swappailin itseni uneen... alkoi ramaisee. Sänkyynkin laitettiin lakanat ym vaihdettiin pussilakanat ja tyynyliinat. Tyynyt voisi kyl muistaa välillä pestä tjtn. No mut niihin kuitenkin olisi ollut niin kiva sit romahtaa. Tässä kun seisoskelee päivät pitkät ja koskettelee tavaroita, niin sit kun istuu ja alkaa miettimään maailmanparantelua niin hohhoijaaa! Tuskin jaksaa enää, kun tekemistä olisi myös tavallaan oleillen ja tässä.hetkessä.
Menkkakipujen tapaista vihlontaa, varpaanväli on auennut, ja muutenkin oireilen stressistä joo. Onneksi otin suihkun aamulla, tuli kevyt olo, kunnes jalkapohjat on taas kipeet... mainitsinko seisoskelun? Toisaalta voisi ottaa mun läppärin alas tältä hyllyltä ja istua mutta sit, tulisi vaan ryhti huonommaksi taas?
Syönyt jogurtin, muroja, pannaria, pikkusen nakkikeittoa, lidlin sokeritonta kolaa ja kahvia toki aamulla, pikkusen mehua ja kaakaoo... Mun joogamatolla olin aamusta hetken, ja jumppanauhalla yritin jotakin. Katsellut sit youtubea, tupakoinut, riidellyt, autellut, sisustanut?? Tuntuu että oisi jo nukkumaanemno meno aika, vaiks kello oli vielä äsken neljä ja ulkonakaan oo aurinko laskenut...

No mut joo. Olisi kiva ollut mennä elokuviin, mutta veruketta löytyy. Eilen puoli kymmenen näytökseen, oli sali melkein täynnä, ei oo paljoa bensaa, tolla ei oo matkakortilla rahaa... tiedän missä meidän ilmaisliput on, ei siin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti