anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, helmikuuta 11, 2018

Heräämisestä noin tunti eteenpäin

Taisin nähdä jotain unta sen jälkeen kun käänsin kylkeä. Kaveri soitti siinä unessa, ja käskin kertoa (avopuolisolle) että olen muuttanut. Oltiin jollain luokkaretkellä. Aika legendaarista ,kun en ole nähnyt unta jossa esiintyisi toi kaveri vaikka tunnettu jotain... öö- kymmenen vuotta varmaan jo, en osaa nyt laskea. Tai siis, heräsin just. Kunhan selaillut nettiä sen jälkeen kun veski ja aamulääkkeitä. Vielki unenpöpperöt. Vasta kahvia haen..

Katsottiin 50shades of grey3 eilen. Hauskinta ehkä niiden punastuminen koko ajan. Ja muutenkin se porno mitä se olikaan, en nyt tiedä saako siten kohdella ketään. Ihan kuin jokainen mies olisi pohjimmiltaan sellainen klisee, kunhan ne vaan löytää sen oikean naisen.

Tänään voisi kai mennä anoppilaan syömään hernekeittoa, laskiaispullaa, ja käydä telia liikkeessä jos ne pystyisi hyvittää puhelimesta jotain, kun alan uutta vailla olla. En tiiä, ehkä toi pelittäisi vielä ensi viikkoon.

Sitä ennen aamusuihku oisi hyvä. En oo ees suihkunnut aikoihin, vähän vaan jotain vettä läiskinyt.
Oujee. Kannatti ostaa se lattialasta suihkuun. Avasin ton vikan letin ja tukka on taas littana. (ei kihara) Harmi kun ei voi harjoitella letittämistä koiralle tai kehenkään, kun niillä ei oo tarpeeksi tukkaa, kärpästen kiitorataa vaan.

Syötiin parit L-koon popparit ja nachoja plevnassa. Lisäksi kummallakin oli karkkipussi.. joten eilisestä varmaan lihonut. "karkkipäivä" ja lisäksi sunnuntaisin briteistä tullut joku "sunday roast" tms päivä jolloin syödään "hienommin". Maanantaina taas ruokamorkkikset, ja kehä jatkuu. Miks varte täytyy syödä, mieluummin vaiks olisin joku somen vanki joka elää yksinäistä laiffii somen kautta ja sen murheet on, tykkääkö sen insta kuvista tarpeeksi tyyppei.

No joo, ehkä tää syrjäytynyt eläkeläispaskan arki on sit jotenkin uuvuttavampaa eiku nukuttavampaa eiku. Mainitsinko että olen vain ö-luokan kansalainen?

Menee taas vaihteeksi syvälliseksi ,vaikka mitään tarkoitusta ei oo. Kunhan oon raaka ja rehelline ja ehdoton itteeni kohtaan vaihteheksi. Tai no, jos on tapana kääntää itseensä mitä ihmiset reagoi. Eli ei oo tapana kyl.

vittuku kahvi jäähtyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti