anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

3.2.18

En keksi muutakaan tapaa ikinä

Tehtiin nakkikeitto, ja poltin vähän suutani. Meille sanoi asukastoimikunnanjohtaja, että parvekkeella saisi polttaa. Ne tykkää muutenkin, kun ollaan suomalainen pariskunta. Vittu mitä rasisteja. Eipä me täällä kyllä biletetä yötämyöden.
Mulla on muutama kuorellinen swappeja, pitäisi niitä kierrättää mun swappikamuille. Pitäisi kai keksiä myös jotain maalattavaa, kun mulla on noita akryylivärejä yli kymmenen eri väriä, tusinan verran.
Sitten täytyy noita mun muistoja ym. laatikoita heittää menee ja laittaa ne uusin laatikoihin jotka kestäisi paremmin. Pahvilaatikon käyttöikä tuskin on kymmentä vuotta kauempaa?
Löysin vanhoja pokémonkortteja, ja potter avaimenperiä, ynnä muuta pikkusälää. Jouluisia paketointirullia on varmaan niitäkin erilaisia ja eri ryttyisyyksiä. Oli tuolla britti viikko -lehtiäkin, ja varmaan olisi sarjakuviakin. Mun vaihto-oppilasvuosi kuvista teettämäni kirja oli mukava löytö. Siis, en mä keräile mitään turhaa tai mitään?? Kun ne on jossain laatikoissa se näyttää vaan kaoottisemmalta. Pikkuveljienkin piirustuksia yksi laatikon sivu täys jotakin mustekaloja jotka polttaa/ei polta.
Liikaa mulla on ehkä mun mielestä kaikkia keittiön vekottimia. Banaanileikkureista muffinsikoneisiin, ja lasitavarasta posliinintapaiseen. Ehkä mä sit vaan oon rikas jos mulla on ylimääräinen setti haarukoita, veittiä, lusikoita joita oo tarvinnut käyttää niiden hopealusikoiden, sokerikon ja hopeisen teesiivilän lisäksi (jonka ostin kai punnalla joskus) ja on mulla siis kyllä yksi punta rahaakin mitä löysin :D

Tilasin twitteriin eurolla 100 follaajaa, koska mulla on enää alle 5000 niitä.. sen lkm alle en haluaisi joutua :/ täällä blogissa on kyllä ihan kivasti sivunäyttöjä, ei siinä. Sillä että välittäisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti