anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, helmikuuta 19, 2018

ei mulla ole mitään häpyä

https://www.huuto.net/kohteet/akryylimaalauksia-k-18/465538495

Tollatteet väsäsin. Korttipohjat maksaa 15snt, tusina maaleja ainakin 50e ja niillä saa noita tehtyä varmaan tuhat joten arvioisin mulla materiaaleihin menneen alle euron ja sit tietty se aika, eli työn määrä, kun selasin mun alastonsuomen profiilia ja maalasin taiteeksein.

Tein joskus kauan sitten jo samantyyppistä taidetta puukynillä, liekö tallessa mun pillun kuva.

Nenä vuotaa, silmät vuotaa, korvat menee lukkoon? Jos taiteen tekeminenkin saa jo epämukavaksi olon niin olette kaikki sen uhreja jo.

Laitoin mun laventeli-pelto maalauksenkin huutonettiin vaiks ei se kovin valmis ole. Sit joku oli tehnyt huudon mun päiväkirjoihin. Musta saisi oikeasti vaiks mitä matskuu! esim youtube kanavalla voisi tehdä unboxing videon siit.. tai no se mun muistoboksi meni kyllä jo ja se oli aika uniikki kappale.

Get it while you can.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti