anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

23.2.18

Ei mitään uutta, "auringon alla", eikä kyllä sontsankaan...

Löytyihän se sieltä. Taikasanat oli taloyhtiön nimi + laajakaista ja ilmainen...piti vaan rekisteröidä yhteys omalle nimelle, ja toi modeemi hankkia. Nettiinkin saattaisi päästä vielä tänään. Voisi sit melkein luopua tosta nettiliittymästä mikä takkuilee -kun se tuskin on tarkoitettu moneen menoon.


Kamala hedari ollut koko päivän ja jo koko flunssakauden ajan... silti sinnittelen tätä. Onhan happikin ilmaista, mutta siitä maksaa hengellään.

Kasvisnakkeja ja valmismuusia ja poppareita oon syönyt, ja leipiä tehnyt loput tuorejuustot ja palvikinkkua paahtoleivän väliin jokusen, yhden piparin, mehua. Eilen illalla meni loput rahat pieneen viinapulloon ja oli lähes mukavaakin hetken D;

Meille tuotii uutta uunia. Tiskienpesukoneelle kun olisi joku kiva liitäntä ja sähköt niin saisi tänne jotain järjestystä aikaan kohtapuoliin, muutenha meillä ei oo muutaku säkkejä laatikoiden perään viemässä tilaa.

Koira herätti aamulla seiskan aikoihin tunkemalla kainaloon jne...

Kokosin mun ajatuksia elämäntyylistä, dieetistä, ja muusta läskiydestä sellaiseen vihkon/kirjan muotoon eikä siitä kenenkään mitään tarvitse maksaa välttis (esittelen sitä hetken tossa blogin yläosastolla) Yritin vaan kasailla juttua kasaan ruoasta ja lihomisesta -tyyliin. Kun avasin aihetta sitä enemmän totesin miten vähän puuttuu multa tietoa mistään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti