anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

2.2.18

Ei häntää eikä päätäkään

Energiajuomaa, patonkia ja skittlesejä aamupalaksi... sinne meni mun työeläke kokonaiselta vuodelta. Laitoin zombies, run! radion päälle... Menossa season2 puoliväliä.
On tullut postissa swappeja ja swappitarvikkeita tänne. Kaukkiksen äsmarketilla oisi jotain taidetarvikkeita vielä jotka ei päässyt ekaan lähetykseen saakka eli varmaan joku maalauspohja.
Toi sää on ihan hullu tuolla, kiva sit tarpoa lumessa koulusta kotiin eilen hiki hatussa ja nälkä vatsassa, taisin kaatuakin jossain välissä. Alaselkä mulla eniten kipeytyi. Menin heti suihkuun, kun pääsin kotio. Outoa kun ei ole kaakelilattiaa suihkutilassa, just tyyliin mun painajaisista.
Näin jotain untakin, mutta se oli jotakin fantasiaa.
Mulla ei ole vielä kunnon pöytää, millä voisi olla koneella, täytyy sängyllä peittojen ja tyynyjen päällä jotenkin kirjoitella. Niitä lamppujakaan ei oo oikeastaan, olkkarissa mun jalkalamppu jossa on kierteet hajalla, ja makkarissa joku kiinni tollanen pöytälamppu. Sen naisen joka täs asu pitäs tulla hakemaan omat lamppunsa pois :( sain siltä whatsapissa jonkun dokumenttivideon jonka pitäisi ehkä mun maailmankuvaa laajentaa?? Mesopotamialaiset keksi pyörän tjtn.
Pillu kun kädet haisee vaikka ne pesee..ei auta kun useammin vaan. Painoväriäkin mustaa kynsien alla..
Tuolla oli koulussa eilen tutustuja jostain VALMAsta. Ei kuitenkaan siitä VALMAsta jossa mä olin.
Atsih. En anna mun tavaroiden määrittää mua... mutta mitä tässä sit oikein tekisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti