anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, helmikuuta 12, 2018

ei alle 7v


Aluksi mä olin silleen, että mullahan on 50 kaveria yhteisiä ton yhden homon kanssa. Sithä mä olin silleen, että mulla on 115 yhteistä kaveria ton drag queen homon kanssa. Sit lopulta olin silleen sen profiilissa, että hei meillä on 150 yhteistä kaveria et niinku tunnetaanks me vai pitäiskö mun poistaa sut kuulemma… Ja sithä se moukari iski naamaan, kun joku sen kamuista käski mun tyyliin tappaa itteni, joten en oo kuullut Cristalista sen enempää, kunnes nyt seuraan sitä julkkis Selviytyjät homp- pelissa tai siis ohjelmassa?

Nykysin mulla on vaan kavereita 40. Downsizeingia, hyggeä, minimalismia, sitä kaikkea toteutan enkä kyl luota yhtään facebookin henkilökunnan tyyppeihin. Facebook on NIIN 2009. Tai en oo varma, kun se on nyt mainostanut mulle kauheasti itteensä, niin sillä se sai ehkä muutaman vuoden armoa. Joten, facebook on niin 2012.

Mut tosiaan, 7 vuotta myöhemmin??
*embeddaa tähän jonkin musavideon tolta homppelilta vaan tukeakseen* Mulla oli sillon varmaan se joku nokian musiikkipuhelin, joten saatoin ladata ihan vitusti musaa siihen, kunnes yhtäkkiä kaikki mun biisit jotain sata tai enemmänkin, alle tuhat kuitenkin, oli vaan sit hävinnyt! Ja sen piti olla joku vuoden tilaus että kuuntele mitä haluat.

Niin muutes, en ollut eilen ollenkaan ulkona? Äsken vein koissua ees talon ympäri, mutta se oli vasta aamun toinen lenkki. Miten tää aika menee niin hitaasti oikein?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti