anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, tammikuuta 08, 2018

Whai äm Ai sou häpi ven Ai Nou juu döynt keir abeit mei enimöör

Vaihtunut kaikkea mahdollista tänään. Tuli koira vaihdokki Nuppu (muka), iP6 puhelin vaihdokki kaverille, kaikkea uutta paitsi sylkeä ja sitäkin terrierin kanssa ehkä vähän. Olen aika innoissaan ollut koko päivän, nyt väsyttää?

Ollaan yhdynnässä on vähän sama juttui kun jos pariutuu jonkun kanssa :DD hieman lapsoista kielenkäyttöä. Tuntuu tarttuvan mun freudilaiset lipat. Kaikkia sanoja sitä miettii.

Syönyt liikaa... kävin mäkkärissä mäkvegellä ja sit viel kotipitseriassa tropicanalla.. huh huh!
Kaverin puhelin on nyt mulla jostain syystä. Päivitän sitä ja muutenkin vähän mahdoton se saada toimintakäyttöön jos siinä on jonkun muun tunnukset päällä eikä tiedä niiden salasanaa???!! eli ei pysty laittaa tehdasasetuksiin eikä lataa uusia mitään sovelluksia ymppistä. Onhan se hieno mutta ei se kovin älykäs ole ..

tulee samat fiilikset kun joskus enon tyttöystävän joku serkunpoika tallensi mun käsikonsoli game boy colorin punaisen version päälle ja olin pelannut sitä ehkä 300 tuntia tai yli ja päässyt läpi jne kerännyt kaiken pookemonskan

,, juu. Olisin ehkä tappanut sen jäbän. Eniveis,


uuh. Kaikella on tapansa järjestyä. Paitsi mun rahatilanteen. Ostin ihonvärisen beigeä askarteluhuopaa kahella eurolla, kun löysin jonku harrastekaupan? Enkä sit löytänyt enää sitä hlöä joka olisi mielellään vaihdellut eri värisii huopii...

Niin niin en mä kaikkea pysty kertoa blogissa koska olen niin verbaali immeinen :( mun murre on jotain ihan. aaa, tota? nih. Riippuen vähän hitaudestani, että kai sen sit tulkkaa jotenkin

Mun macbookin taustakuvana on pottereista ja ööh- ajatus katkesi taasen. Eilen illalla kattelin "huispausta" johki kymppiin tai yhteentoista illalla ja menin nukkuun mutta katoin Live. me sovelluksella yhden bändin lähetystä johki öö- 1-2 yöllä tjtn?? Heräsin kympiltä, oli aika terveydenhoitajalle, käytin koissua pihalla ja vein pullot, suuntasin dna kaupassa käynnin jälkeen mäkkiin.. tessulla oltiin, sit samalla jokusen tuntia sit pääsi meidän poissu koiruli astuttaa kimmoja

krööh. Gimmoja? tyttöjä, narttuja,

 Sain mä jokusen laatikon tehtyä muuttokuormaa siinä herättyä, mutta liikaa on vielä tekemättä.. huoh huoh

Kuuntelen spotifysta surullisimpia biisejä ikinä, ja olen silti onnellinen? no way josé? Heräsin aamullakin ja sitä kuului yhä. Heräsin unesta mutta päätin unohtaa ne satunnaiset sähköpurkaukset täl kerta.

Kerro minulle että tulet vielä blogiini
Kerro mulle että välität
Kerro ettei tarvitse itkeä enää
Kerro mun sydämelle ettei se särjy


ja ymppistä muun mukavan lomassa :>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti