anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, tammikuuta 15, 2018

Voisi kiinnostaa vähemmänkin

Maanantai meikki videota menossa YouTubeen. Kestäkää puolitoista tuntia... eikä toi ole kuin muutaman minuutin!?

Sinä aikana voisi kyllä monta tupakkaa poltella. Miten mun aika on jotenkin niin vähänpätöisen tuntuista?

Perjantaiksi pitäisi hinnoitella jos saan kirpparille vietyä mitään. Ehkä joku ostaisi mun taulun muutes, laitetaan 15e. Puoleen hintaan! Se kirppari pöytäkin oli 15e. Mulle nauraa naurismaan harakatkin.

Yritän vältellä "vai miten se meni" ja "eiku" jne yms tjsp sisältöä. Sen sijaan toki kysymysmerkki lauseen perään käy yhtä paljon järkeen... huoh.

Söin aamulla banaanin. Otin kitkatin ja sitä jyrsinyt vähän sekä light colaa. Ei multa taida paasto onnistua edes? Eilen illalla vedin pitsaa... taikina saattoi jäädä raa'aksi ,mutta "lämmin pitsa on lämmin pitsa"
Hahh.

2 kommenttia:

  1. Itse kulutin viikonloppu yöt hinnoittelemalla kirpparituotteita valmiiksi. Mulla on kolme ikea kassillista vaatetta ja yks pienempi kestokassi täynnä kenkiä. Tuolla kirpparilla on käytäntö, että netissä voi tehdä hinnoittelun, kätevää! Vielä täytyisi pestä noista vaatteista osa, mutta onneksi oon ajoissa liikkeellä. Kirppispöydän vuokra alkaa vasta 26.1.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on tuollakin kirppari-kalle käytössä. Täytys miettiä mitä kirjoittaa hintalappu tarroihin jotka ne tulostaa ja hinnat

      Poista