anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

2.1.18

vittu mitä paskaa

Olen hyvin pettynyt itseeni. Vedin pringles purkin ja mutakakun ja irtokarkkeja. Roskat on tossa vieressä. En ole edes liikkunut, mitä nyt otin pitkät nokoset sen jälkeen kun heräsin aamulla. Käynyt kaupassa kahteen kertaan, yrittänyt katsella telkkaa. Siispä molemmat uudenvuodenlupaukset tullut jo rikottua.
Löysin jonkun pelin jossa pitää esineillä "piirtää" hulluja taideteoksia. Koira oksentanut kolme kertaa matoille jotka just pestiin vähän aika sit... huoh?


No mutta jos tästä paskasta olosta vielä nousisi..
kurjaa kurjuutta ehkä. Eilisestä ollut sama isohko harmaa paita päällä, illan, koko yön ja koko päivän.. laitoin mä vähän meikkiä mutta mitä väliä.
Tarvisi jotakin keksiä..
Olen antamassa mun kirjoja pois. Joku tulisi kuuden maissa hakee joku päivä, jos nimeän vain sen päivän. Perjantaina saataisi jo muuttolaatikoita, niin oisko se sit sen muuton alku vihdoin. Vaiks on mun kaikki askartelujutut jo viety kanahäkkiin -1 kerrokseen :D
Ööh. Olisin myynyt ton sen mun askartelu tietsikka pöydän 40e, mutta ei se hinta käynyt sit kait.
Paljon on mulle yritelty soitella kun olin nukkumas. En jaksa edes googlettaa kuka siellä oisi voinut olla, koska takaisin en soita. Joskus näinkin.. evvk.
Jaa mutta perjantaina pitäisi kans viedä kirppikselle kamaa -.- ei sitä loppuviimein paljoa ole. Käyttökelpoista tavaraa.

polttelee jo... menen tonne synnytyssaliin nimeltä toilet kun on julkaissut tämän olen.

rebellion on this, build you must.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti