anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, tammikuuta 06, 2018

Vähänx mä nukuin hyvin??!!!!*%§

Olipas taas syvällinen, seikkailu uni. Kuin taikatemppua ripauksella tiedettä ja filosofista determinismiä, mutta jotenkin paranoidisti siten että lopulta paljastuu illuusio... Saan jonkun haavan käteen (miekkatappelu? ampumahaava?) ja se parantuu heti, en edes vuoda verta, kunnes todistajat alkaa muistella menikö siihen parantumiseen yksi vai kaksi tuntia.. käsi koko ajan jossain vesipussissa ja painanut sitä yhteen se ajan kun mua viedään keskustelemaan jotain fiberalkioista (haavan parantumismekanismi? ei reuma) ja 1:1 uskonnoista jonkun tiedemiehen kanssa, ja vain mä sit lopussa muut huomaamaan että ne unen henkilöt olen minä.. ensin ne pelästyy, raivostuu, ja ilostuu tms ja sit ainoa joka toteaa mitään kun kaikki juoksentelee kuin päättömät kanat saman tunteen valloissa, niin siitä ne tajuaa että olen Mä ja jotain piirileikkejäkin siinä sit on lopuksi.

Jooh, kiitosta vain superkuu sullekin.

Jos mun tarvisi etsiä yhdellä sanalla unikirjasta jotain tohon uneen liittyvää... ehkä paradoksi voisi olla kiva

Muuta, mitäs.. menin joskus 2-3 aikaan nukkuu... Ei väsyttänyt-.
Mulla on jotain 100-200 euron, laskuja kertynyt liikaa,,, ei oikein pysty maksaa kun tilillä on 2snt
mutta joo, se on vaihtuvaa bittimäärää jossain vaan. Kyllä mä noin niin kuin omasta mielestä olen hoitanut laskuja hyvin.

Ei muuta kun, hieromaan unihiekat silmistä ja kohti uutta... jotain, no, tiedättehän... pettymyksiä/auringonlaskua/jne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti