anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

16.1.18

toi oli jotain ihan muuta...

Ehkä tarttisi olla kertomatta, mutta tuli melkein läpi housuista. Mulla on joku kiima päällänsä. Tai sitten opettajan sijaisena olo on jotenkin kiihottavaa. En ole kyllä sitä tyyppiä että olisin vallanhimoinen, kun osaa jotain, ja sit antaa muiden tehdä sitä -ja ne on ihan ekakertalaisia siin.. ja hmm. Tai sit oli vaan niin kaamea pissahätä enkä pystynyt pidättelee kunnolla? Toisaalta kai se olis sit haissut eri ja ollut keltasta tjtn. Tai no onks se nyt sit naurun asia jos tulee housujen läpi. Antaa tulla vaan, haisee ja homma käyy miten se irwini oikeis. No mutta soi minulla joku rentunruusu yksi päivä korvamatona... nyt vasta tajusin ehkä miks!

Siellä oli kyl vitun kylymä, onneks avokki tuli hakees autolla. Se oli eilen illalla ihan raivoissaan ja ahistuksissaan.

Käytiin syömässä jotaki pikaruokaa. Viestitellyt mun tulevista leteistä nyt ihan tarpeeksi koko päivän sen jälkeen kun ne hiusjutut tuli postiluukusta aamusella.
Eikä mulla ollut ees meikkiä tänään naamassa. Tai no, ei mulla kyl rintsikoitakaa. mut.. nii.


Toi kattoo, salkkareit. mä... en ehkä kestä? "miks toi musta mies pesee saunaa?" ja "eih, älä anna sen riisuutua!!!!" - kommentit à la moi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti