anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, tammikuuta 05, 2018

Tämä jäi vähän auki..en kyllä lisättävääkään keksi?

Annoin pois kirjoja. Sinne meni Tyra Banksit ja Auelit. ym juonettomat paksut kovakantiset sekä paskat kuntoilijan keittokirjat joita pystyy ehkä selailee.sen lisäksi pari jo luettua ja poistokirjoja jotain bridget jonesia. nuortenkirjaa, naistenkirjaa. Kliseinen yhden tähden pokkari, big girl..

Kirjoja jotka haluan pitää: viimeisin ostokseni Pikku Vampyyri! ym keräily lastenkirjat :d Taitaa mulla olla aapinen tallessa kans.
ii-ii-i-hanaa on na-na-nallen kanssa tas-su-ttaa :D:D:D
Muutto tosiaan.
Kannoin sisään muuttolaatikoita. Tehtiin itse pitsaa.
Olen ollut melko hereillä vaihteeksi. Käytin koiraa. Ostoksilla, tallettaas rahaa jotain kympin -joka tuli ja meni- mutta kävinpähän.

Unelmoin uudesta potter sovellus/pelistä tälle keväälle.
toriin laittanut pari potter kirjaa ja oheisjuttua. Niitä on aika vähän nykysin tarjolla. On mulla viisasten kivi lautapelikin, mutta en jaks postittaa. muutenkaan laittaa kirpparille, koska ihmiset näpelöi liikaa.

Syönyt ja juonut sitä ja tätä.... toisaalta pussillinen ruislastuja tuorejuustolla sai olon liian täydeksi. Ei mun enää tarvisi mitään syödä. Ehkä vähän sormeilen tota pitsaa kun se jäähtyy uunista tultuaan, täytteitä siis. Ananas ja kinkku (ja joskus kolmantena täytteenä katkarapu) on se mun suosikki. Ei juolahtaisi mieleenkään sekoittaa joku tahna ja sitten levittää se pitsalle. yök. Mutta joku niinkin vain tekee. Ajatus on ollut heitellä siihen taikinan päälle vähän jämiä mitä on jäänyt italialaisesta/française keittiöstä ...mutta miten vaan..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti