anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

23.1.18

s'il te plait, internet?!!!!

Mahaan hiilareita. nom noms. Koitan olla puklaamatta silti? Käytin loput rahat mattojenpesuun ja ostoksiin Turtolassa. Euro taisi jäädä kilikseen itekseen tilille. ouh jea..
Täytin pari laatikkoa tavaroilla keittiöstä. Lisääkin oisi. Kaikkea sitä löytääkin samalla.
Käytin liikaa rahaa Amerikasta tuotuihin herkkuihin, juustosämpylöihinkin ja kahveihin, nuudeleihin.. miten noista ostoksista kertyykin sit. Skannasin kuitenkin mun panelisti kuluttaja vehkeeseen niiitä suurinpiirtein.. sellainen laite tuli haettua maanantaina muistaaksein postista.

Skolessa oli jotain papereiden standardikoista ja leikkuuta. Oli ne tehtävät tehty kyl kynttilänvalossakin vähän, mutta suurin osa osannut ilman taittelua tai turhaa ylöskirjoittamista, hahmotella niitä kulmia ja mikä-nyt-leikataankaan-ensin. Ihan kuin ne ei osaisi avaruudellisesti hahmottaa tota ja olisi siten suoraan tullut vaan tonne eikä käynyt kouluja koskaan..hyötyisivät varmaan kymppiluokasta osa. Aikuisista. Paitsi jos ne kerta haluaa tonne jo, niin sit enää tarvitse tukiopetusta tms................. ääh.

Jos mun blogin tulostaisi niin melko varma että siinä oisi joku 800 kirjan sivua per vuosi. Eli 4000 kertaa se A5

(mutta ei meillä lasketa) joka kyl ihan hyvin mahtuisi ampua laserilla vaiks kuuhun ja takas melki. Jos ei nyt teoreettisesti enempää kuitenkaan.

Siihen loppus se taru. Meikän nyrkkitappelu näppäimistön kaa ;p
let's twist again. bai

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti