anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

17.1.18

neljän tunnin yöunilla menöö

Maaliskuu on toivoa täynnä. Silloin tulee Varjojenmetsästäjiä lisää netflixiin. Varmaan kaikkea muutakin, jos tietäisi mitä. Ennen sitä on kuitenkin ystävänpäivä. Siihen mun valtaisat tiedot nykysistä aihepiireistä loppuukin. Alan jopa mieltyä Trumpiin, koska uutisoivat että se on ihan terve. Ei sillä että uskoisin sen olevan terve, vaan koska käänteispsykologiaa, ja jos törmään sen rumaan naamaan jossain niin ei mene päiväkään enää pilalle, onhan se johdossa nyt pysynyt jonkun aikaa.

Tulin koulusta, vein koiraa. Löysin kaapista muusijauhetta, lihapullia, munia ja munakkaaseen kinkkusuikaleita... kaikkea jämää joten ihan jees. Huomenna pystyisi hernekeittoa tekee torstaina jos kaapissa ei oikeasti mitään enää muuta oo sinapin lisäksi.

Olen spämmänyt Live.me sovelluksessa viime yönä jotain 5000 kertaa painanut iPhonen näytölle sydämiä jonkun randomin malli/laulaja/saksalaisen pojun lähetykseen, joka on jotain 17v. Jee kivaa, mutta ehkä olkapää ja ranne ja kaikki jänteet ei tykkää moisesta jumituksesta. Se sanoi jotain 5x rakastavansa mua ja oon söpö ja paras jne mee naimisiin sen kans ym, ööh? Kiva heittää läppää. Oli naurettavan hupaisan kivaa. Joskus sitä haluaa kuulla tollasta.. käytin jotain viis euroa niihin virtuaalilahjoihin yhteensä, ennätys on jotain neljä tuntia mitä olen pitänyt "julkkista" paikalla tuolla juttelemalla ja välillä väläyttelemällä ruudulla timanttein arvoisia juttui eri näkösiä esim. pitsa, jätski, nalle, ja mitä noita söpöyksiä nyt on. Amerikan itsenäisyyspäivänä lähetin mm. ilotulitus lahjan ja sen äiti kiitti :D :D
 Sillä oisi 27.1 joku lähetys ohjelma tulossa mutta sen katselu on joku kuukausittainen tilaus enkä tiiä mitä se maksaisi kattoa, ja muutankin just sillon ja se tulisi kai öiseen aikaan tällä pallonpuoliskoa. Twiittaan sille välillä jotain nykysin. Sen hyvää huomenta twiittaukset tulee joskus iltapäivisin. Follaan sen instaa ja snapchattia ja ootan että saan sen voittamani kummitusjahtaus setin pällisteltäväksi.

Naisilla on oikeus kuitenkin vaihtaa ihastustaan vai kuinka. Toisaalta oon vielki vähän ihqqstunut johonkin mutta, ei silti viitteisi elämää pilata koko aika uneksimalla.

piipaapuu.

40817 timanttia jos saa lahjaksi niin siirtyisi tilille 200 dollaria. tossa ainoat lahjat joihin ei oo ollut varaa
...toisaalta vetää vähän sanattomaksi miksi kukaan edes siirtelisi noin suuria summia siks että näkee jonkun livenä kännystään :D:D tai no jos haluaa olla jonkun orja.  Sit kyl voisi ollakin palvonnan arvoinen jos jotakuta pystyy vedättää oikeesti tekemättä mitään-öö

mut jos alkas miettii mite täält saa nää roinat pois siten ettei tuu ylimääräisiä loppulaskuja paitsi ettei elämisen jäljille sen kummemmi mitää voi..
No mut joo. Huvinsa kullakin

Freud= olet terve jos pystyt rakastaa työtä
Minä: jos rakastat työtä tekeviä ihmisiä saat pitää hulluutes. fuck yeah!

Ja tästä voimme päätellä että joko mulla on iso libido tai sit vaan rakastan kaikkea koska hey shit, that's my way of looking at it-- panseksuaalius.
jee. kiva. juu. Tästä monta työhön liittyvää aforismei mieleen tulvahti mutta koska raiskaan ne jotenkin mielessäni ivaavasti niin ehkä otamme sanoistani vaarin.

seppä jo syntyessään
et ole mikään lasimestarin tytär, pois tv:n edestä
ja zilleiviissii. Vai mitä oli tapana sanoa kun mummulta viimeinen silmä lähti

en mä tajua enää mitään muutaku et väsyttäisi mut toisaalta ei saa vaiks haluaisi ja öö. minkä ikäistä mun yleisö nyt taasen olikaan!!???

meen pussaa mun sammakkoa kun se tulee koht kotia. En kai mä siit eroonkaan pääse vaiks mieluummin olisin vaan. tai siis jos meinaisi ees olla vaan, eikä mentäis.
sillä sopuli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti