anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, tammikuuta 20, 2018

Nauruharjoituksia

Nauroin ihan täysiä jollekin videolle. Se on roikkunut suositusten listoilla YouTubessa jo jonkin aikaa. Nyt vasta tuli sellainen hetki että tarvii sijaistoimintoa, ettei vaan saisi mitään aikaan.

Mutta itku pitkästä ilosta kai. En mä voi mitään että mulla on hyvä muisti. Ja iltaisin elän mielessäni uudestaan monesti mitä koulussa on tullut opittua sinä päivänä, joten ehkä en tajua mistä elämisessä on kyse.

Niin, mä tiiän mä olen tännekin kirjoittanut jotain pari lausetta aina kerran kuussa jostain typerästä opettajaaan liittyvästä, mutta enimmäkseen mä olen ollut kuolettavan rehellinen jne. ettei mua todellakaan kiihota eikä yhtään runoilututa jonkun harmaat nenäkarvat : D:D DDD

Ilmeisesti tumblr on sellainen yhteisö ja some-kanava jossa noita opettajiin ihastuvia riittää (ruutu) hashtagilla teacher crush commynity eli tcc

En mä edes osaa sanoa mun seksuaalisuutta. Aseksuaalisen, avoimen, hetero mutta silti kuitenkaan kovin nopeasti syttyvä. Siis äh, tän takia just mä on ees koske opettajiin mitenkään kun niit kattelee vuoden tai useamman ja sit niit tulee kans ikävä tietty ja jos täytyy halata niitä esim hyvästiksi ja tietää ettei niit tuu näkee niin, emt. ei se rakkautta oo. Kuka niitä nyt kaipaisi.

Opettaja ilmestyy, kun oppilas on valmis -vanha sanonta

^mä olen oppinut olevani sometaituri ja nero.? Kun on huono päivä voi miettiä sit hyviä juttuja. Ei arvosanojen kylmyyttä mutta mistä itelle tulee auringonpaiste risukasaan.

"Siis mitkä sulla on laskeutunut?"
- "Kivekset!!" (kun mun pari koulussa höpötti koko ajan jostain laskeutumisesta.. Nauroin, katoin opettajien tilaa päin, ja se yksi nauraa siellä myös vaiks se on miten kaukana musta ellei se sit ole huulilta lukenut.)

Olisin mä kuulemma ihan kaunis jos pudottaisin 20kg. En mä uskalla moista, en halua. Mä en oikeastaan halua että mut koettaisiin jotenkin seksuaalisesti haluttavana. Liikaa. tietoa. Mutta kaverilta kun ton kuulee niin se on ihan kiva. Ja jos en ole kelvannut 66 kg niin miks kelpaisin 100 kg tai mikä vitun kilomäärä tahansa tai rasvamäärä sisälmysten ympärillä, keuhkot täynnä mustaa tervaa sisältä päin ja ÄO jotain simpanssin luokkaa.

Ei kiitos!!!

ankeeta. elämää.
omaan aivotoimintaan luottamista. se että on aina halunnut.

Ihan miten vaan. Ei kaikelle oo sanoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti