anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, tammikuuta 10, 2018

kurotin tähtitaivaalle molemmin käsin

Ei pelkookaan, mutta ehkä vähän neuroosi tästä tyhjästä sivusta edessäni. Ollut hereillä kaksitoist tuntia. Pitäisi ottaa rennommin.. joku kysyi miksi mun kädet on tällaiset. Se lause vaan alkoi väärin muutaman kerran. Loppujen lopuksi se on painoväriä?? Merkki siitä, että mulla ei ole ammattitaitoa.

Huomenna täytyy olla kotona kolmelta, kun koissu tulee takas kotio ja tänään näin kaveria kolmelta ja sitä ennen olin hakemassa silmälasit takuuseen. Oltiin vähän kaverin kanssa huutomerkkinä vissii keskustassa.

Mitä, eikö sininen ole ihan perus käsien väri..?


Kaikki vastaantulijat vaikutti hymyilevän mulle. Ehkä mun hymykuopat on sit vaan niin söpöt.
Valitin tupakkipaikalla tinderistä. Sain sieltä seksiä, ja sillä oli sikspäkki, joten en olisi saanut valittaa.

Soitin applen tukeen, ja sieltä vastasi joku nainen englanniksi, kunnes ne käänsi mut, tekniseen, suomenkieliseen tukeen. En mä tiedä, ehkä mun elämä on vähän hutaisten tekemistä. Ei se tunnu haittaavan vauhdissa. Ei sillä, että olisi hälläväliä asenne tai muuten ärsyttäisin tahallaan muita puutteillani. :D Mutta kyllä ihmiset puhuu selän takana, ei siinä!

Tylsää kuitenkin pestä jonkun toisen jälkiä hinkata pois painokoneesta, kun selkeästi ite, painanut eri värillä... työ tekijään kiittää sanoo hullu kun pullosta tuli eiku.

Kaveri osti neljänsadan puhelimen ja siihen nahkaiset kuoret ja tarjosi mulle drinksun. Kaikki se varkaudenesto juttu mikä applellakin on, on ihan surettavaa. Lippulaivat, kautta varpaidenvälieni.
Sain siltä vitosen. Käytin 3e ompeluneuloihin ja lopuilla ostin 0,5-1 euron kappalehintaan suuhunpantavia kuten leipää, sipsiä, suolakaloja, torttua. Mässäsin kotio päästyäni. Mulla pyöri mielessä kaikki mitä ihmiset oli antaneet tänään syljen tuoda suuhunsa ja pyörällä päästäni.

if it helped anything I'd shoot myself in the head because I'm so annoying -class 'mate' (changed order of words tho)

ja niin enemmänkin. Sain aamulla A4:n sivun täyteen kirjaan ajatuksia. Haluaisin jotain plannerin tapaista tehdä. Listasin ideoitani.. mm. itsetehdyt kankaiset siteet (tosi hygieenistä? en oo kokeillut lähtee viellä) ja joku noituus sivusto. "mulla on valtaa,
mä koulutan muita" -Maija Vilkkumaa

Aamulla ei kyllä ollut lähteä aivot käyntiin.. csveenao

Tuosta olisi pitänyt saada 'evanesco' loitsu anagrammista tajuta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti