anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, tammikuuta 30, 2018

Hän, nämä, nuo, se...

En ehtinyt syödä aamupalaa. Koulussa söin ja äsken nakkikeittoa. Kaipa tuo riittää. Ei kyllä ehkä riitä jos miettii paljonko on tullut hikoiltua, kun viimeiset pikkutavarat vietiin. 1,5 pakettiautollista. Suurin osa jotain työkaluja, pyörä, pari tuolia, työhaalareita, mutta laatikot täynnä mun muistoja myös, ja pyörillä kulkevaa matkalaukkua täynnä kirjojani, ja vessan rullilla kulkeva hyllykkö.
Sitä on paljon raakattavaa eli pois laitettavaa kai... tulee kauhea järjestely ennen kuin päästään kotiutumaan. Toivottavasti ei hajonnut mitään? esim. telkka, kun se meni takapenkillä.

Siellä oli joku alakerran hieno rouva koirineen, joka valitti kovasti ja puhelimessa puhui että halusi pitää jotain hallituksen kokousta meidän takia, täys kuspää... siitä tulee vielä harmia. Sanoi minustakin että "Tuossa se...", ja katosi hissiin, vaikka huikkasin että anteeksi. Se vanhempi musliminainen muutti sieltä samalla aikaa pois. Ehkä siinä oli jotain huutoa avaimista kun sen karvakäsi nuori poika ystävänsä kiihtyi jostain avaimista, kun mun avokki vei pyörän varastoon.

 Ei vastannut enää mitään, mutta toivottavasti se, vanha muslimi naisasukki, huomenna veisi avaimia toimistolle, että me päästäisi asunnolle. Vaikka petivaatteet on kyllä edelleen vähän jonkun auton perässä...
Samalla voisi kertoa että se vei roskasangot mennessään. Ja tuosta ylivalittavasta rouvasta voisi mainita, jos se mitään auttaa.
Pakettiautoon jäi vielä loppukuorma, kun kello oli jo sit jo kuusi... en saanut asukkia enää kiinni siis.

Vähän sellainen olo, että voisi tulla kipeäksi, kun hiki ehtii jähmettyy iholle. Koulussa oli jotain valitusta myös mun vaatetuksesta... häh, ne rääsyt ei kelpaa jos on painovärin suttaantumis riskiä?? Pitäisi olla joku työhaalari?? *kuvittelee itsensä burkaan* vittu noit miehiä. vittu noita vanhoja hienostelevia rouvia. Vittu niitä karvakäsiä. Vitun vitun muutto jonnekin vitun hervantaan.
Onneks mulla ei ole tunnelasteja. Tai no oli sitäkin ehkä vähän, mutta hakkasin nyrkillä mun vasemmalle puolelle rintaa ja se katos ennenkuin edes alkoi.

Mutta joo ei kai täs suurempia stressejä oteta.
Muoks. Tulin suihkusta ja söin yhden runebergintortun... Aamupaino oli enemmän kuin mitä mun iltapaino yyh. En mä halua laihtua jonkun tyhmän muuton takia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti