anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, tammikuuta 22, 2018

haamukuvaa. fiktiivisiä nimiä. epäilyttävän epämääräistä luomistyötä ja osa-ajatuksia

Tein Tylypahkan monivalintaisia kokeita kuusi eri "oppiaineille" ja pääsin läpi kiitettävästi. En katsonut kauan meni, tuskin tuntia enempää tms. Musiikkia opettaa joku suomalainen.
Otin Netflixin ilmaisen kuukauden vaikka tuskin sitä oikeasti ehtisi pystyä katsoa ja chillailee, kun tää muutto ei ole läheskään loppusuoralla. Avokillakin on kipeät olkapäät eikä se pysty nyt kantaa enempäänsä taakkoja. Sai lääkekuurin kortisonia. Onneksi meillä ei vaihdu lääkäriasema.
Katoin vähän alkua jostain kauhuleffasta. Kävin kahdessa eri postissa ja Lidlissä, syötiin subit. Mun kuluttajapaneeli skanneri laite tuli, mutta en tiedä pitääkö mun odottaa että se latautuu loppuun?? Olisin heti alkanut skannailee lidlin ostoksia mutta se jää kohta...
Mun piti kyl säästää tänään tullut takuueläke ens kuuhun, mutta kai sen mussuttaminen ja savuna ilmaan polttaminen on tärkeämpää..
Huomenna oisi taas kouluun mentävä, eikä mulla sit suunnitelmia, paitsi 27.1. lauantaina olisi muutto?? Sit voisi olla yötä loppukuun jossain sukulaisilla, kun se mummeli joka pelkää koiria asuu siinä vielä ehkä. Ja pitää ostaa muutama lamppu, suihkuverhotkin?? Täältä lähtisi toi yksi jalkalamppu vaan valoksi.
Ja sillein. Kelasta soitettiin, jäi jokin juttu mun viestistä epäselvästi muotoilluksi/väärää sanaa käyttänyt.
Harmi kun, mulla ei edes ole montaa laskua kummittelemassa??? Mutta sit kun alkaa miettiä niitä niin sittenhän sitä muistaa yhden jos toisenkin menon. Tuskin tulee olemaan hetki jolloin ei pitäisi siirtää rahaa jonnekin. Aika lailla tilailu lakossa olen yrittänyt olla... pää täynnä ideoita tavaroista silti. Se on niin kuin asetelman tekemistä tai jotain, hamstraamista tai , pesän rakentelua... siitäkin stressailen koska kerään mieluummin muistoja,. tavarat on vaan sälää jota ei pysty selittää esim saadut kirjeet vanhoihin osoitteisiin tai jotain.. muistojen havinaa?
Turhaan aivan turhaan amispoppia kuunnellut myös vähän, välillä... Yleltä olisi saanut ottaa mutta en ottanut Hallikaisen top20 levyn, kun ne kai keräsi varastojen aarteiden avulla lahjoituksia tms. siinä aulassa mediapoliksella. Tai siis, kaikki väittää että kuuntelisin vaan jotain brittein top40 poppia, mutta olen kyllä sujuvasti osannut kuunnellakin. Jos en ole ollut hiljainen joskus, niin on mulla ainakin lujaa kuuluva mieleni.
Vai mitä kautta yritinkään vaihtaa näkökulmaani katsahtaen menneisyyteen. Ei mun menneisyydellä ole väliä. Tai siis olen olemassa ollut silloin ja silloin kun se ja se tieteellinen läpimurto on tehty
mutta.... ei ole suurempaa keksintöä tehty sitten pyörivän pyörän. Sanoi supernovat mitä vaan uutta universumin synnystä.
Tiedot vai taidot, siinäpä k... jotain k:lla alkavaa kysymystä.
Kaikki on vaan niin liikoja. Filosofisesti jos miettii, niin mitä enemmän zoomaa vaikka maan rajoja niin sitä enemmän sitä rantaviivaa on. Toisaalta mikä oisi piin viimeinen numero... no kyl te tiätte mitä mä meinaan ilman mitään. kitulat.

paras, parempi, parhain... huono, huonompi, surkea/karsea/kaamea/kliininen. Liikaa pilkkuja. En pysty nussimaan niitä poiskaan tästä. Enkä löydä tästä oikeita merkkejä näppis on niin erilainen.
arpa on heitetty... caesar kuoli 44ekr (tai sit jkr mutta historiallinen henkilö kuitenkin).

Poissut tuli lenkiltä. En mä muista mitä kaikkea en olisi jo kirjoittanut. muista että jos sillä ei ole väliä kahden vuoden päästä niin tuskin siitä murehtia kannattaa nykyhetkessäkään
joten, stressit pois ja ulos hamsterinpyörästä. Mutta ennen kaikkea terapiaa tämä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti