anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

28.1.18

dollarinmaku jäi suuhun ;P

Luin eilen illalla kirjaa Miten kirjoittaa kirja-arvostelu (englanniksi), jonka oli kirjoittanut Allyson R. Abbott. Siinä kerrottiin miksi niitä pitää kirjoittaa, jotta voi auttaa muita lukijoita, kun nykyään on niin paljon "indie" kirjailijoita joiden kirjoja saa ilmaiseksi tai 0.99 dollarilla, varsinkin just sähköisesti tai Amazonista ja näin, joka hetki niitä ilmestyy pari tuhatta.
Toi kirja oli lähinnä että ihmiset pääsisi ohi esteistään kirjoittaa arvosteluja, ei se niinkään auttanut mua kirjoittaa... koska taisin etsiä sittenkin kirjaa miten kirjoittaa kirjaraportti=eli vähän kuin koulussa joskus tehtiin esseen tapainen. .
...Mutta arvostelu voi olla 1-2 sanainen ja se voi olla enemmän puhekieltä jne muutenkin vapaa kaikenpuolin(kunhan ei kerro loppua etukäteen), ja pääasiallinen syy sille on että a) olet lukenut kirjan ja b) Annat kirjailijalle apua sillä, että postaat sen arvostelun jonnekin. Koska usein kirjailijat ei saa heti arvioita. Ei mullakaan ole Amazonissa mitään arvostelua, koska kukaan ei ole sitä ostanut... Hinta taisi olla liikaa, ja smashwordissa ilmaiseksi sen oli ladannut 9, joista arvostelun antoi 2.

Seuraavaksi voisi kopioida ton mun uuden värityskirjan sivuja ja miettiä jos värittelisi ;D Ostin ton värityskirjan, koska luin sen The Language of Flowers kirjan. Eikä toi hinnalla oltu pilattu bookdepositoryssa.. Ei noissa mun ostoksissa montaa sivua ollut eikä ne ollut kovakantisia, enemmänkin menköön sit käyttöön. Paljon mä tota alleviivailin yöllä tekstiä, keskusteluja kirjailijan kanssa ns.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti