anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

24.1.18

Askeleen lähempänä jo

Oolrait rakkaat stalkkerini ja sen kohteet. Eletään kuulemma huomiohuorauksen ajanjaksoa. Älylaitteet on niin tyhmiksi rakennettu sekä muut koodit ja algoritmit, että hakkerit hakkeroi kaiken kohdistuun sulle, että huomioisit niitä. Onneksi kuitenkin olen immuuni.
Siis tää kitujainen blogikin kidnappaa mun huomion aina kun pääsen sen pariin. Siks varte ois oltava aina mukana teriä, että voisi viiltää auki ranteensa samalla kun pakenee kaikista käsiraudoista. Eiku. Ehkä tohon oli joku "älä tee tätä kotona" jutska JUTSKA.
Halusin kirjoittaa sanan ablaationa jälkeen tuon jutska JUTSKA:n, mutta sit päätin että se ollisi valmis ennen ku toi arvioi sen kokeen. En muutenkaan oo päässyt läpi mitään siitä joten en tajua mitä mun pitikään tehdä. Sulattaa ton open hileisen jäänkylmä sydn<3
>:
onneks kaks saman suuntaista viivaa ei koskaan kohtaa.
Ukkeli ollut kotona eikä oo yhtään auttanut muuttopuuhissa. Et niinku, revipä siitä taas??
Heittäisin ton pihalle. Ei sillä että rakastaisin sitä enää. Miehethän kiertää mua kuin kissa puuroa. eiku. joo mä tiän oon läski ja ruma ja tyhmä ja kukaan ei ikinä haluaisi mua nussii ja kaikkea muuta vastaavaa................lapsellista. Ei sillä että haluaisin lapsia tehdä, vaiks olisi geenit ok eli ei ois..

Tulin kotiin ja tää oli käynyt ruoka-avun piirissä ja nyt oon syönyt kaikkea mahdollista liikoja. Leipien rei'istä donitsien reikiin ja muihin vanhentuneisiin joulun jämiin. Syöminen on niin tylsää ja vihaan sitä mutta kun sitä kerrankin on yltäkyllin niin mun alkukantaiset aivot sitä sit. vetää.

Kaksi kappaletta maitokahvin makuisia poptartseja kyl viel jäljellä mitä itse ostin eile... ne on jotenkin vitaminoituja? koirakin näki että ne oisi syötäviä. Ehkä sillä on joku vitamiinipuutos.

En oo nyt edes ottanut kuvia joten pelkkää kitinää ja kidutusta tänne vuan jos eksyy niin joutaa lukea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti