anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

21.12.17

Yksi päivä enemmän selviydytty taas

En huomannutkaan miten mun pari-kolme vuotta käyttämä talvitakki on huonompi jos vertaa uuteen just ostettuun... Se pysyy lämpimänä lähinnä koska hikoilen, ei siksi että se hengittäisi.
Oli puoleen hintaan Cubuksella takkeja. Kävin Koskarissa etsimässä Zizziä mutta sen kivijalkaliike on kaiketi loppunut sieltä. En edes tiedä milloin. Toi uusi takki on ehkä hieman pidempi, siinä on tollanen lampaantalja kaulus sisältä ja pari takkia edessä ja hupullinen musta systeemi... Laitoin sen heti päälle.

Käytiin vetääs napaan American Dinerissa lounasburgerit ja mä tilasin myös siihen sivuun jonkun Jack Daniels kahvin. Avokki on vieläkin jossain, se meni myös uutta takkia kai hakee? Siitä se idea sitten lähti.. toisaalta ei. Yks ope sanoi mulle ja yhdelle toiselle hyvät joulut ja mun teki mieli taputtaa sitä vähän käsivarrelle että menisi jo siitä ovensuusta. Mutta minähän en "opettajiin koske", josta voisi kuulemma ajatella jotain kaksimielistä?? Ei sitten ole mikään hyvin.

Katselin eilen illalla YouTubesta plussakoon vinkkejä naisilta. Löysin kivan niksin. Leikkasin yksistä sinisistä liian pienistä sukkahousuista irti vyötäröosan ja puin sen tissien päälle. Se oli niin kiva että ne vaan jäi päälle tonne villapuseron alle. Mun puseroa kehui kaikki tänään... Ehkä musta yleensä näkee etten hanki uusi vaatteita kovin usein xDDD on mua joskus muodikkaaksikin pukeutujaksi haukuttu. Ja sit kehuttiin miten mulla on glitteriä poskilla, mutta se on vain valunut punaisesta luomiväristä...

Olen nyt käyttänyt vähän liikaa rahaa itseeni tai jotain. Saa kohta kuulla mitä avokki tykkää mun ostoksesta. Ei se ollut kuin 75 euroa. Sen verran yleensä takeista on saanut maksaa jotka mulle on kelvannut ehkä.

Mutta joo... kuvia? Snäppiin olen jotain laittanut ja instaan joten siellä niitä selfieitä on jos haluaa tyyliäni seurata hah ha... Vuosi sitten ostanut yhden korsetin ja nukuin se päällä. Oikeastaan olin kahteen yöllä kuluttamassa iTunesiin rahaa... mutta kun mutta kun se julkkis seurasikin mua siellä sit ja hmm... ei verukkeita! Se on rakkautta ensisilmäyksellä. Joteskin noi lohikäärmeet kiinalaiselta horoskoopilta muuttaa mun aivot vaahdoksi

tai siis niin kuin Pieni merenneito tavalla?? Sekin rakastui siihen prinssiin ja lopulta muuttui meren aalloiksi kun se prinssi hurmaantui johki toiseen jolla oli ääni ja kohteli sitä merenneitoa jalallisena kurjasti ym.

Sen pituinen se

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti