anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, joulukuuta 19, 2017

Uutta huolta vain elämä tarjoaa huolien perään

poitsu

Voi pikku potilas parkaa. Sillä on jokin kennelyskän tapainen.
---
Kävin ruokajonossa aamulla. Sain sieltä jotain lappusta ja herkkuja.

Täytyy ehkä heittää yksi pinkki Marks&Spenceriltä ostettu fleece roskiin, kun se siis lemuaa karsealle. Jollekin levälle tms. homeiselle. Hikosin sen kerran ihan läpimäräksi ja vaikka muuten se näyttää vielä ok, niin ei tota pysty päälle enää laittaaa.

En ole erityisemmin saanut tänään mitään aikaan. Selaillut puhelinta, ladannut siihen akkua, ja taas selannut sitä. Katsonut telkkaa ja venytellyt. Syönyt. Polttanut halpoja sikareita.

---
Kusettanut koiraa talon ympäri. Ruokkinut sen. Nyt se makoilee tuossa asennossa taas sängyllä.

Avokki imuroi sentäs. En vaan saa aikaan mitään. Otin aamun masennuslääkkeen ehkä liian myöhään? Yritin piristyä virvoikejuomallakin mutta eihän se oikealla tavalla vaikuta.
---
Kortteja on tullut tutuilta. Me ei tänä vuonna laitettu.

Mulla oisi postissa se violetti hiusvaha kaiketi, voisi hakea. Laitoin bussikortille kympin, pääsee huomenna ja ylihuomenna kouluun ja sitten se on vähäksi aikaa välipäiviä mulle...


Freelancer.com 99designs Upwork Fiverr iWriter... 


missään ei ole sopivaa kirjoitus tai photoshoppaus duunia josta voisi saada dollarin tai kaksi eikä mulla ole seuraajiakaan tarpeeksi että pystyisi sitä hyödyntää tekemällä mainostusta mistään huoh.

Yritin myös kirjoittaa 1800 sanan listaa jos saisi siitä sata dollaria, mutta A) en ole äidinkieleltäni englantia puhuva B) sain kasaan vaan 500 sanaa listaa.

Eniten mua motivoi edes yritttää googlettaa "how to make money online" on toi yksi wowapp jossa olen ehkä jo dollarin saanut aikaan katsomalla mainoksia ym siitä kun muut niitä katsoo tai pelaa peliä tai shoppailee tai ostaa puheaikaa... Nekin tilittyy joka kahdes kuukausi. Tradetrackerissa on joku 6e, ne tilittää muistaakseni kans aika harvoin. Eikä täällä ketään käy klikkaas mainoksia joten miinusta siitä? Jos negatiivisin puhein taas. Pakolla vaan jostain jotakin rekisteröityy joka paikkaan tuhlaten aikaansa, tjtn

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti