anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, joulukuuta 07, 2017

*tries to make an ordinary day sound interesting*

Heräämistavoite saavutettu. Valosta se vaan johtui, ihan kiva etten, vielä ollut ehtinyt myydä mun valoherätyslamppua mikä-lie. Aamusta kuudelta ylös!

Logohommia koulussa


Kreikan sana logos eli sana nyt juuri liity tuohon. Tai no. Olihan siinä joku fontti jonka paikallistin netistä ja pelkästään kirjaimia ja tähtiä alleviivattuna P: Joululahjahommelia harjoitustyötä jne
Osoitetarrat kyl pakko trimmata saksin lopuxxx ja sit liimailin niille pikkuisen boksin vaiks olisi ollut valmiitakin(: sellaista melko omatahtista puuhailua sijais"open" kaitsimana. Vielä edessä lisää päiviä jolloin askarrella "joulukortteja" tai jotain..

Kotona...

pelaillut, syönyt, vapottanut, nyt bloggaan jotain diipadaapaa. Ehkä pitäisi laittaa oppimispäiväkirjaan kuvia tältä päivää? Leikkurista kun näyttäisi siltä että leikkaisin jotain monopoli rahoja ja ..antaa olla kuiteskin. Jääköön pajajutut pajoille.

Melko loiva lasku jouluun khyl koulun puolesta, tulee olemaan.
Siellä oli joku tulostanut oveen jonkun henkilöstöpalvelun ilmoituksen että jossain haettaisi painajia.. kattelin sen firman sivut enkä löytänyt ko. paikkaa.
Kelaan olin jonossa puoli tuntia kyllä.

Söin ehkä liian paljon sitä ruokalinjaston mössöä, mutta aamupala jäi syömäti.

Tässä kuussa ainakaan vieläkään tuloja näkyvissä. Ajattelin antaa lahjaksi äidille, etten pyytäisi rahaa tässä kuussa. Tai no ainakaan vielä pyynnyt.
Ja siis jos muuta keksin vielä tehtävää tänään niin yllätän itsenikin. nimim. mitä mulla olikaan tapana tehdä? (Sitä paitsi "tapana tehdä jotain" ei tule englannin kielestä "tend to" koska mun äitikin sitä usein käyttänyt)

Joo muttah. next time, see you around

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti