anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, joulukuuta 25, 2017

Sä olet niin hätäinen ruoan kanssa! -tuleva exä??

Roskiin säkillinen sälää... olen hieman siivoillut.. Vieläkin on liikaa tavaraa...
Lähinnä paperia mitä on säilönyt 2013 vuodesta ja voiteita tms jotka on mennyt vanhaksi tuolloin
ei juuri mitään mistä olisi iloa tai käyttöhyötyä
Tällainen mun joulupäivästä sit tuli kun haluaa muuttaa pois ton tyypin luota. Se oli mulle tosi ilkeä eilen ja valitti kaikesta ja pilasi mun joulun jne. Mulla on vain liikaa kamaa että pystyisi kysellä kimppakämpistä tai jostain pienestä yksiöstä pään päälle kattoa.
Nissenin silmälasit molemmat mitkä ostettiin ihan paskoja. En mä ala joka viikko niitä kiristää, kun ne on sellaiset vempulat että tippuu päästä.
En ole ehkä onnellinen ennen kuin tää kämppä on tyhjä.
Yksi kirjekaveri kysyi, että olenko sen kanssa vain koska olisi joku jonka kanssa olla tai jotain...... eikä se edes tiedä mitään millainen asenne tolla on joskus mua kohtaan. Se on jotain psykologista väkivaltaa.
Söin aamulla kaksi konvehtirasiaa, ja sit mentiin sen vanhemmille syömään. Ostin absilta kivennäisvettä, tupakkia ja yhden sandelsin lahjakortin varoilla. Nii ja kaakaon... koiranruokaa pitäisi ostaa huomenna. Käydä hakemassa lääkkeitä ennen kuin on tammikuu, koska sitten on taas viidenkympin omavastuu..
Kirjoitin eilen illalla luonnoksen miltä musta tuntui. Ei ton sanomissa jutuissa ole järkeä. Ensin kieltää oksentamasta ja sitten kun herään aamuyöstä käskee mua lihomaan.. kuka tulee surulliseksi jos mä oksennan sen takia että olisi tullut kolme kiloa painoa lisää? No, ei sitä loppuviimein tullut niin paljoa. Paskansin varmaan puolet tosta pihalle. Olen silti lihonut kilon tai puolitoista. Onneksi joulu on vain kerran vuodessa?!!!
En saanut sitä käsikonsolia mitä toivoin. Onpahan nyt jotain astiastoa sit. Melko antikliimaksi yhtään millekään..
mutta sehän mä. expert of nothing. ehdoton luuseri ja 1000% nolla. ja ...emt, oli mulla oli ihan hyvä itsetunto ennen joulua mutta, kai sitä sit kaikki menee läskiksi kuitenkin.
Suihkuun ja nukkuu. plää. Anteeksi olemassaoloni. Tahtoo olla yksin joka joulu.
Ehkä jos miettisi että muuttaisi helmikuussa. Vuokra nousee taas sekin ja jos 2kk vuokra on 1,5 tonnia yli niin hmm.... en ehkä halua käyttää rahaa paskaan oloon jne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti