anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, joulukuuta 28, 2017

Pulssi löytyy

Voitin jouluna yhden jutun live.me sovelluksella :D Käytin ehkä satkun että voitin kummitusjahti setin, jossa on sen yhden näyttelijän nimmarit taskulampussa, otsalampussa ja kummitustarrassa :D
(muut palkinnot oli Supernatural auto, jotain fast'n'furious autoja, Supernatural pilotin käsiksen kopio ja sit se huitasi sen joululakin päästään ja signeerasi sen, mun nimi osui käteen sieltä star wars kypärästä joka tapauksessa.)

Mutta joo, tänään kävin katsomassa Star Wars The Last Jedi elokuvan, hain apteekista ehkäisimen ja nissenissä laittavat mulle paremmat lasit tulee... onhan niillä se 100% tyytyväisyystakuu ;p


Huomenna mennään katsomaan kämppää ja sit yritän maksaa sen takuuvuokran heti ettei mene alta koko homma... jäädä tyhjän päälle jne. koska asunto on jo irtisanomisajalla. Sen takia nämä välipäivät on tosi arvokkaita. Ei kannattaisi vaan leffoja tuijotella joka päivä?

Kaverin koissu on vähän huonossa jamassa, liekö joudutaan lopettaa, ja sillä oli vielä synttäritkin tässä just :/ Kurja juttu.

Olen tänään syönyt melko paljon.. olisi riittänyt se lohisalaatti sokoksella, mutta juonut vielä colaa ja alkoholitonta kaljaa ranskiskorin kanssa, ja hattaraa purkki ja äsken tein köyhiä ritareita melko paljon hillolla toki ja kaakaota vaahtiksilla.

Mutta ei tosiaan olisi varaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti