anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

20.12.17

löytötex saalis!!

Kangasala vei kyl ihan täpöllä mun lompakkoa. Toisaalta olen tavarataivaassa jos mulla oisi vielä mielihyväreseptorit olemassa.

Koiralle: ell käynti ja kipulääkettä. Kipulääkkeisiin caesar ruokaa, jonne sen saa ruiskuttaa ja muutama pureskeltava kierrosluu. Peräaukkoon oma kuumemittari. Musta L-koon flexi!

Mulle: pörrö villapaita, punaiset alkkarit, valkoinen paita johon mahdollisesti painaa joku kuvio koulussa joskus jos pystyn muokkaa sellaisen  kuvan tyyliin Legends Born 76 paidan tms avokille??
Labbis aiheinen maalaus jonka itse maalata numeroiden avulla kympillä. Kultainen kynsilakka pieni pullollinen.

Avokille: kaikki edellämainitut jaossa ja sit, pyykkipulveria, sekä tuplapakkaus huulirasvaa.
Muille: kuolleenmeren suolaa jos vielä teen jalkakylpyjä lahjaksi...

Etsin kuumeisesti joululahjoja, mutta en tiennyt mitä hankkia. Joten ostin itselle edes jotain...
Syötiin puokkiin Americano pasta, se oli 9e.

Eilen tuli postissa mun laventeli ämpäri, naamankuorimis harja, ja sydämenmuotoinen (tangle teezer tyyppinen) hiusharja . Tänään haettu vielä tod.näk. sitä violettia hiusvahaa postista.

Joooh. Mutta kaikkea tarpeellista!!!! Joulu on jo sunnuntaina aatto...
Luokan lahjojenvaihto meni hyvin ja kaikki sai mieluisia lahjoja kenties. Sain söpön pöllö avaimenperän<3 Sit kun mun kelt. mielipuoli emoji joskus muuttuu liian likaiseksi vois vaihtaa tohon.

Suomalaisesta kirjakaupasta hain yhden kirjan jonka tilasin, en ole varma olenko antanut sen kenties jo lahjan vastaanottajalle joskus vuosia sitten mutta ihan sama. Ajatus on tärkein.

Tarvisi kirjoittaa arvostelu tuosta naaman puhdistus pyörivästä harja -laitteesta joka AA paristoilla toimii jne mutta eniten se kyllä toimi. (!) howold.net tms kasvojentunnistus robotti arvioi mun iäksi jo 27 eli pari vuotta nuoreni naamasta ja kun heitti siihen muokkaukset niin 22wee "meikin" kera.

Olin koulussa tänään vähän hermostunut (?) koska mun tekemisestä ei tullut mitään. Kalentereissa muutenkin voi mennä pieleen niin monia juttuja.... joten väärinpäin kaikki ja kuva-aiheet onneksi googletin mun omia taidepläjäyksiä. Yritin tehdä korttia jotain eikä tulostin tunnistanut mun A4:sta nyyh.
K-marketissa hain sinisen lakanan 50% hintaan. Turhaan keräillyt merkkejä jos kerran pussilakanoihin pelkästään käyttöä niillä.


Haluan siis kuitenkin kertoa että vitutti kaikki huolet ja murheet. Yritän muotoilla siis että olin ihan kostea alapäästä kun pääsin kotiin vessaan siis ehdin vihdoin hoitaa tarpeitansasd.
(en sentään oo itkenyt eli ollut väärästä päästä kostea :0)
Huomiseksi täytyy mun etsiä pehmeäkantisia kirjoja jotka olen näyttänyt ja keskustellut niistä, mutta sitten kukaan niitä arvostellut kirjannut koneelle niistä mitään joten. ei kovin kiitettävää sitten.

...joo ja kaikki oli oikeastaan ehkä siinä!!!!!!! Siis ilman suurimpia hintoja tai paljon jäi laskuihin ym mutta ihan hyvä toimeentulotuki oli meinaan.
NII JA lidlissä käytiin hakemassa limsaa ja maitoa tms juomaa. Se oli matkan varrella.
Jotain tuli mieleen mutta se meni jo ohi... eikun joo, kaksi kertaaa kolme euroa meni myös. Tuo osti sikareita ja mä ostin vichyn yhdestä ruokapaikasta. Karsee jano ollut ja viime yönä kun herännyt koissun yskimiseen niin käynyt pissalla YÖLLÄ joten diabetes alkaa jo uhkaa :D Toisaalta ei ole kyllä ollut nälkä (paitsi kun haetiin puokkii se pasta jostain pitseriasta).

Mutta toisaalta aika harvinaista minulle monet asiat. En ole mm. ikinä pelannut kolikkopelejä, ja olen vain kerran elämässä ostanut iltapäivälehden (jos laskee perus Iltalehdet Suomessa). Lotonnut olen ehkä kerran jos sitäkään. Joten mitään turhaa ei ole koskaan tullut ostaneeksi!!!!!! HAH muahah kröh.

Okei nyt meen heipat ja moidot. Välillä on kiva ottaa riskiä ja nolata itteään. Eikä mua edes hävetä toisaalta. Ihmettää vain moinen. Tai sit 1) mulla ei ole tilannetajua

KIITS että luit tänne!!! Kukaan ei koskaan vaivaudu kuitenkaan vaiks on mulle tehty parit fanijututkin joskus mutta sit kukaan ei nykyään edes käytä niitä palveluita enää (lue: kukaan isompi somekanava ei ole ostanut niitä.) kuten köh köh irc-galleria ja ask.fm...
iihk nyt tää menee julkaisuun,, aah, öö. ÖÖ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti