Welcome

Welcome
Olen 29-vuotias bloggari Tampereelta. Päivittäin tulee tekstiä. Adsense tilini on hylätty joten mainoksia mun google sisällöissä ei ole.

seuraajia

6.12.17

let's call... myself!

Kauan siinä kesti, mutta sain ladattua mun läppärille android järjestelmän. Soitin jopa testipuhelun mun iPhoneen sillä. Siltikään pysty ehkä pelaa tota yhtä peliä Macilla.

Hienoa pientä hakkerointia. niin sanoen.
Kröhnau. Naureskelen täällä kuin joku porsas... on se komiikkaa juu. Varsinkin kun yrittää vain hieman... niin mitä mä yritin? Olisin ladannut sen pelin johki muuhun laitteeseen että olisin voinut ostaa itseltäni syntimarketilta esineitä kalliilla joita olen sinne tunkenut joten saisin pelivaluuttaa jos saisin tyhjennettyä ne lootat...

no joo. Nintendo vastaan Kajsa, 1-0

No comments:

Post a Comment