anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, joulukuuta 12, 2017

kädet yhteen lyö jos sun lysti on

Jotakin todella paksua valhetta ajattelin bussissa. En kyllä enää muista kertoa sitä- tai, mihin se liittyi?
Kylmänhiki. Vein koissua kaupan ympäri tultuani kotiin. En alkanut tarpoa enempää. En ostanut tupakkia, ehkä jotain suklaata mikä on toki vielä älyttömämpää kuin etsiä maaleja tai suihkupullollista kultaväriä tai elintarvikevärejä tai edes jotain värjäävää mutta ei. Mulla on jotain tatuointivärejä ja keltaista tekstiiliväriä, mutta akryylivärit on hukassa.... mietin vielä kannattaako kynsimaaleilla tehdä juomalaseihin tai lautasiin koristeita, jos ne on melko vaarallisia formaldehydeja, ettei haluaisi syödä tai juoda niistä?

Päästäänkin ehkä askarteluihin tänään. Aamulla sain jättimenestys idean että töttöröö! Paitsi että facebook väitti että olisin myymässä jotain sääntöjenvastaista.
Sen siitä saa, leimataan noidaksi vaan, jos tietää jotain yrteistä, parantamisesta, hedelmällisyydestä tai edes jostain edestyksellisestä ja oot nainen(!)

Möin (yritin) siis purkissa itsetehtyä selluliitti kuorintaa sekä/tai jalkakylpyä  myydä- ainekset saa ihan ruokakaupoista lähes. Kuolleenmerensuola on kyl tosi vaikea hankkia!!! Sitä tyrkytetään ihmisille aina välillä ostareilla kokeilemaan. Laventelinkukat myös, herranjuma pitääkö johon viherpiiperö kauppaan mennä! Entä jos hankkii vahingossa paketin uusiokäyttösiteitä kankaasta. Tai muuta ekologista, luomua, vegaania! Huh.
No mutta toi nyt oli pohjustusta sille, että selluliittivoiteiden teho perustuu suurimmassa osin kofeiiniin ja se on melko väliaikaista kyl. Mä tungin aika epämääräisen näköisen kökkäleen pilttipurkkiin espresso ja pannukarkeeta purua sekä hunajaa ja kookosöljyä... salainen ainesosa taitaa olla koostumus... taidan mennä nyt vielä varmuudeksi kokeilee itsensähemmotteluani tuossa kun pääsen ihmettelemästä blogia....

Niin joo, se valhe oli ..Niin juu, mua epäiltiin joksikin randomiksi 18wee bloggariksi jostain ihan aluillaan olevasta "muotiblogista" ja oudon tekee se että se oli kutsuttu armeijaan... poika siis
No siitähän mä sit. Vastasin vaan... mikälie huijuasjuttu mutta kyllä mä tietoni annoin sitten niiden paneeliin vaikka epäilen että olisiko tosiaan Toi mainossivusto--- kyseessä ollut, mutta vähän epäilen että ne muuten suoraan ottaisi yhteyttä bloggaajaan spämmätäkseen jotai--

Muttah. Mä kokeilen nyt pari salaiset kauneuskonstit. Tulkoon markkinavoimin aseella osoitteleen oven taa etten saa paljastaa niiden markkinointiniksejä. Koska en mä se pahis oo.. pinterestin uhri lähinnä.. ja... no. Joskus sitä on valmis yrittää kaikkea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti