anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, joulukuuta 01, 2017

Jokapäiväinen blogiannostuksenne eikä edes luukun taakse piilotettu

Kovasti neljän ruuhkassa populaa. Tulin kaverilta sen veljen kyytissä kaupungille, sieltä kotiin. Mukaan tarttui The Joulukalenteri DVD, ja koirien suklaajoulukalenteri. On mulla jotain viiniäkin tossa. Voi olla että se menee päähän (kun oksensin suklaat ja popkornit kovalla vaivalla pöntöstä alas ja pääsin takas aamupainoon vai miten se meni. Tietty en kovin usein oksentele, mutta olen herkkä yksilö. YouTubessa joku laihtunut tyyliin 50kg vuodessa ja kasvispohjaisia reseptejä kauheat määrät. Se oli mulle triggeröivää materialia, kuin pornoa ikään. Siihen jumputukseen sit yökkäilin yskin jne. pää pönttöön sormet kurkkuun tms. Söin levyn maraboun polka suklaata, kaksi pussia m&m'sejä, pussin poppareita. Ja nyt tota viiniä ehkä... kymppi meni ehkä turhaan rahaa tohon napostelu ja ahminta kohtaukseen. Ei mulle jäänyt kuin se mitä on jo imeytynyt... mieluummin hankkisi materiaa kuin vyötärön ympärölle massaa muttamutta. köyhä mieli kun on.)

Koulussa valaistiin studion yhtä nurkkaa. Sikäli olisin aamulla ehtinyt meikkaa tai olisin ollut yhtään edustavamman näköinen, niin jonkun "työnhaku" videon olisi ehkä pystynyt puristaa. Ei ole nyt ceeveiden aika mulla, viellä.

Eikä mulla sit. Aamulla sain keskustorilla piparia ev.lut. toimesta. Kävin apteekissa jonkun vitamiiniveden hakees, mutta se oli pahaa... koska en tykkää vadelmasta, en vaan tajunnut lukea koko purkin kylkeä.

Eikä kaikki mun tuntemukset tähän pieneen tekstiin mahtuisikaan. Kaduttaa kuitenkin sitten jälkeenpäin mutta loppujen lopuksi kirjoitan tulevasta, ja mikä muuten oisi tärkeetä edes parin vuoden päästä.

Mulla ei ole monia rautoja tulessa tällö hetkellä, voisin kyllä vain tuijotella vaan tyhmänä kaikkea mihin silmä sattuu kohdistuu.
Niin. Siinäpä se tarinan ydin!

Kolmea joulukalenteria rikkaampana taas ja juuri sopivasti näin joulukuulle. Joillekin tavallinen kuukausi, osalle syy juhlaan. Nihilisteistä viis, tälle vuodenajalle kohdistuu niin monessa uskonnossa jotain juhlapyhää, että pakkohan jokin muukin voima olla kuin ostovoima ja oman edun tavoittelu eli kun antaa hyvän kiertää niin kyllähän tuo mieltä nostaa. TIP TAP TIP TAP.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti