anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

21.12.17

Ei elämästä selviä hengissä

Aloin hieman laskeskelemaan rahajuttuja päässäni. Kunpa soisi päässä joku twerkkausbiisi ihan oikeasti kun korkojen korot ei ole enää reilua. Voisi katsoa vähän suurempaa kokonaisuutta
Meillä on pari isoa menoa ja tietyt tulot joilla maksaa ne. Tuloja joko tulee tai niitä ei tule. Menot menee menojaan ja jos ei pysty maksaa ne on lumipalloina jossain, joko ne sulaa pois tai alkaa vieriä ja vieriä isommiksi.

Mä niinku ajattelin että mun laina oisi joku 3,6 tonnia (150e kuussa pari vuotta) mutta lisääpä tai otapa siitä vuosi pois. Tänä vuonna maksellut jotain mutta aika jäljessä olen. Alunperin mulla oli korkeintaan kymppitonni sitä velkaa, ja nyt se oisi niinku 5,4 tonnia? Velkajärjestelyssä mitään ideaa?
Maksoin järjestelystäkin jo jotain 800e. Mainittavaa tossa... huomattavassa jutussa... öö, kuka tosta siis hyötyy ja kuka häviää kun mun tulot on jotain kelan juttuja ja sit avopuolison kanssa eletään ja stressataan ja murehditaan ja hukutetaan työhön ja opiskeluun niitä?

Se kun mä arvioin saavani töistä 150e kuussa johti noihin summiin siis. Oikeasti lähempänä 20e kuussa. Vittu miten joku sivulause pystyy tuhoaa kaiken ja oma vika vaan

Vuokra on yksi kryyni kun se noussut joka vuosi 12-15e kk... Kahden kuun vuokra perinnässä on jo 1,5 tonnia. Sit vielä terveydenhuolto maksut peritään kans vaikka ei tässä muuta kun sairastu vaan..
joku ehkäisin maksaa 150e että pystyisi ensinnäkin olee vuotamatta aneemiseksi paskaksi, saatika muut lääkitykset jotka on vähän elinehto.

Sain veronpalautusta 200 ja kelan sivuilla luki että 100e lasketaan tuloksi ja silti ottivat sata ja puoli.. ulomitattu ton palkastakin kaikkea ja postinkantaja kai ihmettelee tätä laskumäärää mitä se jakelee meille.. Sillä on kyl vähemmän jäljellä kakkua kuin mulla, ehkä tonnin verran? Sen verran mitä se tuhlas muhun muka (tupakkiin, juustosämpylöihin, pk-seuraan) mitä toi väitti että olisin velkana ollut sille jos se oisi tiennyt paremmin tai jotain...

Mun piti itse olla yhteydessä johonkin perintäfirmaan koska multa huijattiin sata euroa tori.fiissä ja se jätkä on vissii rangaistuksensa saanut.. alkaa vaikuttaa jo kannatavalta bisnekseltä toi perintä touhu?

Ai nii ja sit, avopuolison ansiosta mä sain 2,5 tonnia rahoitusta ostaa laitteita telialta... tiedän miten vittumaisesti tollakin saa jo ne luottotietonsa menee. Sit me ostettii se kotikaupan ilmanpuhdistin. Salijäsenyys veloitti kuussa ties miten paljon enkä edes käyttänyt sitä, kerran kävin siellä suihkussa joku kerta tms tms mutta sen maksoin, ehkä jossain neljän sadan erissä jos niitä oli pari...

Kaikkea paskaa hankintaa tehnyt. Möin kyl mun telkkarin pois kaverille jonka hankin erissä maksettavana, mutta joku kuntopyörä ja sit se laite jota polkea niin tota. En ees käyttänyt. "Uusin" näistä ostoksista helvetistä on mun macbook. No ok imuri ja bluray soitin, käsikonsoli, Lontoossa huvittelu keikalla käynti, niin ehdottomasti tyhmin ostokseni oli yks nahkatakki.. tarvisi laihtua siihen takasin..

Ruoasta puhumattakaan, sähköstä, vakuutuksesta, autoilu, bussimatkat... ja se vitun tupakointi jota oikein kykene riippumuudeltani lopettaa... vuoden poltin askin päivässä. No tuota kukaan ei tietty usko mutta oisko ollut joku neljä tai viisi vuotta sitten kun asuin vielä itsekseen, tai no kävi mulla se kotikuntoutus.. koskaan saanut mitään terapiaa paskaan äiti-tytär suhteeseen tai syömäongelmiin tai mihkä. masennuksiin.... stressi! stressi!

No mutta nii... Aloin kyl jauhaa pauhaa kaikkia pikkuasioita kun aluksi mulla oli vähän suuremmat dollarinmerkit silmissä... eilen illallal laskin senttejä ja tuumakokoja vyötäröstä että miten pystyy kasaan puristaa sisuskalujani. Halusin ehkä korsetin ekan kerran kun näin sellaisen jonkun päällä,,

Mutta haluja on ja tulee ja menee. Halusin joskus festareille Englannissa, halusin koko Salaisten kansioiden tuotantokaudet, halusin vaan lukea tyyppien elämäkertoja ja ei väliä vaikka oisi englanniksi koska mä oon aina halunnut muistaa sanan siitä kerrasta kun sen on kuullut ekan kerran.
Osa haluista ja enemmänkin mulla on toteunut, näin Oopperan kummituksen Lontoossa, kävin Harry Potter studioilla, söin hyytelöityä ankeriasta ja mitähän kaikkea.

Missä koskaan ikinä pystyy pysähtyy ja miettii??? En ainakaan näe itseäni kuin muut, ja kuka muu mut sitten tuntisi ikinä että osaisi musta sanoa jotain luonteesta kun olen niin perus normaali täysin kuin muutkin häh?????

ziizus kun olen spesiaali lumihiutale.

Mutta siis juu näin pitkää kirjoitusta en olekaan julkaissut ehkä ikinä, varsinkin salannut visusti mun talousasioita pitkään.

Jos vaikka juurrun tähän paikalleni tuoliin tai sit hetkeksi hengittelee "raitista" ilmaa, koska reisiin jää kauheat viirut kun ei tämä tuoli edes ole työtuoli. Mulla oli terveystieto kiitettävä lukiossa, ai että. Mutta muutenkin kiitettävää kiiluu silmistä... miten voi saada jotain 3, 3, 3, 3, 3, riviä kiitettäviä arvioita mun opiskeluista tai jotain...

Mä saan aina mitä haluan ,mutta,  sen kanssa tulee myös, suuri vastuu
eiku. toi oli Spidermänistä.

Raha... mä olen aina ollut hyvä säästämään. Kunnes en pystynyt enää ikinä säästää mitään. Ja muuteskin? 1-+1/:)

no vittu nyt taukoa saatana anteeksi ja nostan mun tonttuhattua jos joku jaksoi miettiä tänne asti mun kans... helkkäili valkoinen tupsu poskea vasten

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti