anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, joulukuuta 18, 2017

blogini kutsuu

Sain sporttikuulokkeet tilaajalahjana. Ne toimii bluetoothilla. Aluksi oli outoa se johdottomuus. Tottunut oleen kiinni jossain soittimessa.

Ehkä vielä opin vastaa niillä puheluunkin, en kyllä tiedä toimiiko niissä mikrofoni. Kelasta soitettiin takaisin päin ja oltiin kaupassa hakee s-bonuksilla (8e) jotain syötävää Prismassa, söhin ties mitä siinä puhelun aikana. 
Pääasia on että toimeentulotukea tulee jonkun verran. Tuo selvitti myös asioitaan niin ettei siltä peritä seuraavasta palkasta suurinta osaa ettei mene tämä asunto alta jne jotain pystyisi maksaa... Mulla on perinnässä aika mainio summa kohta -rahaa ja laskuja verkkopankissakin ja vakuutuksia, sähkölaskua, puhelinlaskua, kestotilauksia ja terveydenhuoltomaksuja jne myöhässä maksaminen. Jotain kannattaa pitää.

Taas jäi koulussa kertomatta asioita. En viitsinyt jakaa mun lempi punaviini suosituksia... joka on: Etelä-Afrikkalaista punkkua jossa ei ole kirsikka-aromeita. Sitä mä nykyään metsästän alkosta, jos tekee filosofien juomaa mieli.

Kauheat flashbäkit kymmenen vuoden taakse vaihto-oppilaaksi. Sekin filosofian ope taisi olla kiinalaiselta koira. Tai en mä tiedä edes. Periaatteessa niitä kannattaisi vältellä mun lohikäärmeen. Toisaalta jotakin samaakin. 3/5.

Olen melko täys ruokaa. Perunapihvejä ja kalapuikkoja lämmitin paistinpannulla. Koulussa syönyt lautasellisen, yhden sämpylän ja vispipuuroa lisäksi. Katselin Syömällä terveeksi ohjelmaa vähän viihdepaketista. Voisi kattoa lissee mitä olen tallentanut. Mutta täytyy miettiä miten pääsen kouluun tällä viikolla kun bussikortti hupenee liian nopeeta ja kukkarossa ei ole kuin koi.

Olisi noloa jos en menisi kun järjestin sen salaisen lahjavaihdonkin luokan keskuudessa. Enkä ole vielkään paketoinut omaa lahjaani.

Koulussa oli teoriaa, laskutoimituksia, ja siivoilua. Olin jo varmaan 40 min hangannut kaikkia pintoja kun hoksasin että tuli hiki. Oooh. Kotimatka kesti vähän alle tunnin myös, koska tampereen kaupungin liikenne.. 14.02 luki että seuraava bussi tulee 36 min päästä ja melko lailla 14.42 pääsin bussin sisuksiin lämpenee. Johonkin hukkunut väliltä bussi?

Njoo. Muisti hyvä mulla, ei vain kaikkea tarpeellista tietoa varten.

Oli mulla hulluuteni hetki bussissa myöskin. Ihan vain ajatuksia kun vaihdoin suomen englanniksi ja melkein sinuttelin itseäni nimeltä tai jotain, ihan kuin meitä oisi jotenkin useita jakomielitautisesti mutta mä oon kyl aina ollut mää.

Kerran kuulin että joku olisi käskenyt mua tappaa itseni mutta silloinkin kuulokenapit korvissa, kuuntelin musaa enkä tiennyt mitä helvata... toisaalta en silloin käyttänyt silmälaseja ja olen melkein sokea oikeasti ilman näkökykyä parantavaa nykyteknologiaa jota silloin myös vihasin koska epäilytti silmälaseja käyttävät henkilöt kun en nähhnyt niiden silmiä. Mutta mitä olisinkaan nähnyt. Melko ironisen naiivia. Huonokuntoisuutta psyykkisesti, vaiks en ikinä ollut ollut niin normaalipainoinen.

Että tota juu....... mietin vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti