anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, joulukuuta 26, 2017

be gone.

Uudet lempinimet toisillemme. Persläpi ja läskipää. Näin rakentavasti tämä yhteinen elämä sit sujuu.
Sanoi vievänsä tavarat autoon ja mä toivoin jo että se oisi alkanut painuu vittuu täält. Ei ne deitti.net "komistukset" sen enempää sarjamurhaajilta näytä. Voisi olla sinkku pitkän aikaa...


Kukaan ei kyl ansaitse tätä kohtelua, ivaa ja äänensävyä jolla se oikein puhuu mulle... mitä mä oikein teen niinku... En mä jaksa. Oltiin sukulaisilla viettää tapania ja syötiin ja mä nukahdin pariksi tunniksi sohvalle.
Oisipa elämä yksinkertaisempaa?

Piti tänään kontata yhden pöydän alle ja noukkia sieltä kyniä kun mun kynäkippo tippui. Voisi myydä ton työpöydän pois esimerkiksi (jonka se kasasi). En mä tarvitse kaikkea mitä täältä löytyy asunnostain.
In English;

called him an asshole and he called me a fat...(person with a fat head) I want to split up so bad and be single like forever. Nobody deserves the treatment he's given me through the whole xmass. I wish life was simpler.

1 kommentti:

  1. Ei ole kyllä mukavan kuuloinen mies! :( jos tilanne ei näytä paranevan niin kannattaa kyllä nostaa kytkintä ja lähteä itse uusiin tuuliin. Jälkeenpäin tuleekin sitten mietittyä että miksi en lähtenyt aikaisemmin. Koita kestää! :) Löydät vielä varmasti miehen joka ei kohtele sinua huonosti.

    VastaaPoista