anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, marraskuuta 11, 2017

Voiks tätä enää sanoa hengentuotteeksi

Haluaisin tehdä kaikkea, mutta päädyn tekee jotain muuta? Tein vohveleita. Pari kirjettä voisi laittaa, ja aloitin maalaa vesivärillä itelleni kirjepaperia mutta siihen loppui se. Olisi kiva lukea kirjaakin.
Ostin jo kätyri joulukalenterin. Huomiseksi jotain vaatetta keksiä juhlavamman tapaista.

Päädyin takaisin listia sivuille listaa "myyntiin" mun tekeleitä taidekeräilykortteja. Sen tiimoilta postissa tänään, kauppa siinä sivussa, nyt on pari postimerkkiä taas. On siellä kyllä pokemon kortteja myös listattuna jokunen. Mitäpä sitä holo togepilla koskaan tekisi, häh... sillä on vain sweet kiss kuitenkin.

iPhonella olen pelannut merge farmia, en ole varma oliko se tuo peli mitä yks koulusta sanoi ettei siihen tuu enää uusia tasoja. Joten se oisi 30 tasoinen? Ihan uskottavaa.

No juu. Olispa inspiraatiota edes johonkin räpeltämiseen ,mutku, ei tuu yhdessä yössä se idea. En ole nero, vaikka yks esimies niin huusi isoon äänen opettajienhuoneessa tai kuin saisi opet pissaa housuun tai jotain. ei tajuu eikä snaijaa eikä hiffaa mihin kohdistaisi tämän hereilläoloaikansa, jos hieman puhun ylevästi puhun omista taidoistani eli en.

Mitä sitä rallatella turhia. Blogiin tungen kirjaimia lähinnä koska muuten kävijämäärät droppaa. Ei sillä että feidaisin teitä mutta kun ei täällä muuten käy kukaan jos en pukkaa paljon uutta.. en ole nyt ottanut selfieitäkään tai mitään, piirtänyt enkä bookstagramiin keksinyt asetelmia. Eilisen päivänkö vai koska se oli, mulla oli a. rintaliivitön b. paidaton päivä. Nytkin mulla on lähinnä huppari koska vohveleista sinkoili öljyä paistaessa.

Avecki lähti viemään koiraa. Seksiä ollut varmaan taas viikkoon, niin että imekää siittä. Tarttisi saada se ehkäisy kuntoon, mutta taisi mennä jo 150e ties mihin laskuihin teeäms, kun tarttisi ostaa tuo hormonikierukka? Tai voinhan mä raskaanakin jo olla kun ne vuodot loppui vaan omituisesti yhtäkkiä, vaiks ei me kyllä edes tehty vauvoja just silloin, kun ite olin vaipoissa..

Ei sitten kai muuta, terkuin oikein tuittuisa bloginpitäjä P.s.sst. skriivatkaa nyt joku jotakin, mä tiedän että se on teissä! tai mä räjäytän koko pilvilinnani sen sijaan että laskeutuisin täältä aina niin sulokkaasti. katotaa sit monetko mun partikkelit osuu ja uppoaa teidän partikkeleihin kun tempaisen. sillon ei kannata olla lukemassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti