anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

20.11.17

voihan lentävän spagettihirviön seurakunta

Kauhea kun soitettiin taas avopuolison numeroon (joka on toki mun nimellä), ja mulle päädyttiin pakolla myymään tuo elisa/enian tarjous... Lupasin ko. henkilölle kokeilla vielä jotain palveluita, kun hän kerta saa siitä rahallista hyötyä. Hei hei mun moi -liittymä. Kai se 15e/kk on parempi kuin 40e/kk (6e perusmaksu)
Ei sen olisi tarvinnut mun kanssa puhua niin kauaa edes. Kaikui mun äänikin siinä ja "kun olet tota ikäluokkaa, niin tiedät nää pilvipalvelut..."
Melko ärsyttävää, etten sanoisi. Ei, kylläkään, jää nyt roikkuu mikään... riippuen toki laskujen tärkeysjärjestyksestä, ei mulla nytkään ole kilisemässä yhteen tilillä kuin alle viiskyt senttiä
Vitut näitä saatanan mainosviestejä ja tutkimuskyselöitä. Luulisi ettei se känny ole tehty rahallista menoa varten. Toisaalta mitä lie rahainsiirtoa, jolla niitä verkkoja ylläpidetään jne.

Niin, koulussa koe meni ihan ok omasta mielestä, mutta jos tätäkään ei pääse läpi niin ongelma on kyllä jo kyseisessä esimiehessäni. Tein 5 sivua muistiinpanoja tunnilla ja kaikki kopioi niitä... oli siinä sit 2(kaksi!) piirrostehtävääkin, joissa oli piirrettävää ainakin viidestä eri jutusta. (flexo& syväpaino, kolme eri flexopainon rakenteistoa joista muistin edes kaksi, in-line ja stackeri tjtn)

Huomenna täytyisi laittaa postia sille, että menen uusii jotain edellisiä. Toisaalta olen tyhmä ja impulsiivinen, mutta kaikelle hauskalle aina rajansa. *näyttää ilmeitä*

Lakana täytyy vaihtaa kun näissä on möyrinyt jokin rapainen otus. huoh.

Ei siin sit. Hurraati huraa. Vittu mitä kuraa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti