anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, marraskuuta 19, 2017

vain kuollut kala ui virran mukana

Katoin youtubesta Jim Carreyn viisauksia. Se on viisas mutta vanha jo. Enkä tarkoita viisaudella sen näyttelijänuran vanhenemista vaan että se on viisaudet on yhtä vanhoja kuin herra itse. Kokonaan eri uskomus, kuin viime aikoina, katsellut videoita joita tyrkytetty että "näin tulet rikkaaksi ja vaikutusvaltaiseksi" - muuttamalla tapojasi ja antamalla rahan tulla sun luo- mutta tuo väittää että se ei ole ratkaisu, vaikka olisi miten rikas tai tunnettu.
Muistan kun yks uusivuosi olin katsomassa Yes Man (2008) -leffaa, en jaksanut ihan kävellä Ylöjärvelle Plevnalta joten siinä Teivon raviradan kohdilla kysyin kyytiä joltain miessukulaiselta. Kello taisi lähestyä jo keskiyötä. Näin mä ketunkin.
Enkä mä haluaisikaan olla niin viisas kuin joku tollainen. Mä haluan vaan olla onnellinen?

Seuraava video...

Sain tehtyä 4kpl niitä kirjanmerkkejä. Ei tunnu olevan paljoa kiinnostusta kellään niille. Oh well.

Herra Carrey määritteli masennuksen ja surullisuuden siten, että kun on väsynyt pitää yllä sitä roolia ja ideoita jota on esittänyt maailmalle, niin sitä sulkeutuu ja masennus sanoo stopin, kun surullisuus on vaan sitä mitä sulle tapahtuu, tai mitä koet jotain...
Miten tohonkin suhtautuisi
..? mutta että kaikki vetäisi roolia, ja ettei kellään ole omaa itseä vaan oltaisi vaan kaikki jotain energiaa jossain sää olotilassa joka leviää ympäriinsä? Haloo, sä olet vain yksi about 8 miljardista ihmisestä maapallolla.

Ja mitä siihen kalaan tulee, niin sen taitoja ei voi mitata sen kyvyllä kiivetä puuhun. (otsikko huom.)
Einstein jotakin tollasta sanoi aikoinansa.

Onhan se kiva ajatella lilluvansa jossain. Syntyä uudestaan tuleksi ja jääksi.
mmnh. Mun pilvilinnat on joskus filosofisia, joskus meditoivaa, mutta ei sitä tiedä ajatuksiaan ennen kuin ne kirjoittaa pihalle. Eli aivan vastoin kuin mihin kainalosauvoihin ikinä tukeutuu tekstissään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti