anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, marraskuuta 18, 2017

Tässähän voisi olla vaikka tappiin saakka ellei maailmanloppu alkaisi sunnuntaina...

No ei oo kyl ehtinyt bloggaa.
Kävin kädentaitomessuilla, siinä meni jokunen tunti. Tulin kotiin, syötiin jotain ja sit toi alkoi jotain puuroa tekemään ja poltti väärällä levyllä muovia kiinni paistinpannuun. Tokmannilla oli sitten viidellä eurolla uusia paistinpannuja, ynnä muuta toki.
Olen miettinyt miten kuvailisi niitä messuja, tai sieltä ostamia juttuja mutta ei ne ole mitenkään kuvauksellisia. Teesiivilä, teetä ja 7kpl eri värisiä huopakankaita.
Meni kymppi, lipun arvo oli 15 mutta en myynyt sitä vaan hengailin siellä yhden facebook ryhmän tyypin kanssa jolle lahjoitin sen lipun.
Tässä tehnyt kirjanmerkkejä niistä huovista ja leikannut ranteenlämmittimet vanhoista sukista. Toisessa on UK lippu printti ja toinen on polvisukka jossa kalloja. Huopakukkanen tulee sivun kulmaan kirjassa mihin on jäänyt, mutta sen tekeminen jäi kesken.
Paperista voisi leikata jotain sudenkorentoja ja sinitarralla laittaa tohon seinään, mutta se idea jäi vielä kesken eilen illalla.
Varmaan kuunnellut youtubesta pikkuisen jo noita esiintyjiä eri kykykilpailuissa. Britit osaa kyl laulaa, harmi että ne ottaa Euroviisut vitsinä joka vuos. Tuli mieleen Simon Cowellin kirja jonka olen lukenut.. sen nimi on "I don't mean to be rude, but..." haha... ja se oli kyllä ihan elämäkerta, ei siin.
TOP maat joista tykkään on kyllä just britit, ehkä Australia, suomi ja ruotsi, ja just kaikki Amerikasta tullut.

ps. yritän keksiä blogille maskottia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti