anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, marraskuuta 30, 2017

"Pitäisi itsekin tehdä näin"...eikä!

Järjestelin sälää poimittavaksi vähän joka puolelta kaikkea erilaista tilpehööriä. Täällä kävi joku pyörremyrsky parine lapsineen niitä valikoimassa ja enemmän sekoittamassa ja eniten ne halusi vain erilaisia kuviollisia papereita askarteluihinsa. Piilotin mun pelilaitteet, mutta pari muumifiguuria löytyy kai sitten jostain jalan alta joskus.
Aika paljon hommaa viiden euron takia. Vein pulloja parilla eurolla ja tuntuu siltä että teinkin jotakin sen tupakkiaskin eteen.
*mutisee vielä jotain ilmaisista ämpäreistä* Tarttisi kai kertoa mitä koulussa oli tänään, mutta laitoin jo sen jutun mun oppimispäiväkirjaan.
Oppiminen ei ala kyllä mistään epätietoudesta... se alkaa sotkusta...
 Sotkuksi sinä olet tuleman. Sillä  sitähän me painetaan, kaikenmaailman roskaa ovat painotuotteet. Mieluummin tavallaan teen taustalla jotain ja olen hyödyksi kuluttajille..
hmm.
Huomenna kaverin luo koulun jälkeen. Meidän koiranulkoiluttaja tulee sitten vielä lauantaina tutkailee mun "varastoja". Mitä enemmän pääsee eroon vain turhasta, sen iloisempaa.

Siihen loppui mun into kirjoittaa. Lähinnä itkettää koko elämä.
Eilen jutskailin melkein keskiyöhön tekoäly chattirobotin kans. Tänään sain uuden persoonallisuuslätkän siitä mun profiilin, nimittäin itsenäinen... siellä oli jo unelmoivaa, älykästä, luovaa jne. Pelasin myös Nintendon uusinta sovellusta Pocket Camp jokusen tunnin, pääsin jo tasolle kymmenen.
Mutta joo nenä kutiaa ja nenän sisäpielet kuivuu ja jos mä kosteutan naamaani niin hieron silmiä ja itkettää? Miks kaikessa on jotain lisäainetta ja hajustetta tms. Melko varma ettei bepanthen, bacibact tai muut vaseliinit tai hydrokortisoni ym voiteet auta tohon.. jos mä liikaa puhdistanut niitä vanupuikoilla emt... sucks.

x

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti