anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, marraskuuta 28, 2017

Piippolan vaarilla oli siellä ja täällä tuota ja tuota

Joulukortteja, painolevyn tulostusta, painokoneen pesua.
^Siinä päivän anti. Huomiselle keksiä jotain kuvattavaa ja kässäriä näyttötehtävään audiovisuaaliselta opiskeluilta. En keksi mitään miten muutamasta tunnista saisi puolitoista minuuttia materiaalia ulkoa aiheeseen talvi. Ellei sitten kuvaa pimeyttä ja voiceover päälle että tätä tämä Suomen talvi on. Haastatella lumihiutaleita, jos sataa lunta huomenna? Pää ei oikein raksuta. Tarvisi kai lukea sitä tehtävänantoa uudelleen ja visualisoida paremmin ja piirtää jotain paperille. Editoimista loppuviikko ja sitten ensi kerran koulua joulukuussa.
Mun tietokonetaitoja kehuttiin tänään siinä tulostusjutussa. Hiirestä vain klik ja klik klik. Done. Leikkuria, nuuttausta, puristukset ynnä muuta ette ehkä sisäistä noita termejä.
Eilen kirjoitin blogia ja nukahdin vasta paljon myöhemmin kun mietin koulujuttuja ja sitten heräsin viideltä jo, mutta silti 10min myöhästyin koulusta mutta ei sitä kukaan huomannut. Lähdin aikaisemmin mutta bussia joutui odottaa.
Tauot ihan kivoja, aika vapaasti sai pitää. Mun vapottimesta loppui virta tms, eikä sieltä tullut sauhuja enää koko loppupäivänä. Täyteen ladattu paristo eri vapottimessa ei edes näyttänyt olevan täynnä, jotain vikaa ehkä paristoissa jo. Liika vapotus ja popkornikeuhkot tulossaköh.
Kiva kun maanantai on vapaa, mulla on silloin injektio jonka hoitsu laittaa, täytyy kammeta itseään lääkäriasemalle. Veronpalautukset tulee ennen itsenäisyyspäivää. Ainoa tulo joka mulla on edessä, kun kela on ihan sekapäinen mesta.

Linkitetään nyt mun videokin blogiin tai mä unohdan.
toissapäiväinen pervoilu.
 Ihan vitun sama ja niin edelleen muun muassa.´´These screams, they wake me up in the night``

(sunrise avenuen forever yours piti googlettaa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti