anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, marraskuuta 01, 2017

ostaisin vokaalin?

Pettymyksen syvää hörppyä pepsipullosta. 

Mun fantasiat tai mikään muukaan stamina ei kyl vedä vertoja pornohubin lohikäärmedildoille. En tiedä sit olisko ne vaan perusnihkeitä dildoja, mutku niistä saisi tulee creampiet ja kaikkei.

Joo, piti pysyä poissa paskablogista tää päivä mutku.

Nyt ei irtoa. Aivot on tärkein seksielin, ja vaiks miten kutittaisi ja tarttisi kutittaa, niin hetken päästä se kutina lakkaa kuiteskin itestään. Ei oikein auta muut kuin omat neuvot, kunhan keksin ne ensin ne jostain. yleensä jos haluan sen orkun niin menee 2min. Mulle on tullut jokin keskitymishäiriö?

*keskittymishäiriö

Osaan kirjoittaa... lauennut olo lähinnä vain mun sormilla kun yritän kirjoittaa. heko heko piste com.
Jooh, mä eksyin netflixiin koulun jälkeen ja muutenkaan ole ollut tuottelias tänään. Mut luulisi nyt että jossain vois olla hyvä, mut ei. ei edes ihan jyrkkä ei, vaan niinku melkein mutta sitten ei kuitenkaan ei?

mitä mä hommaan. tää on just tätä Sinkkuelämää pakinointia vaihteeks. Istun pelkkä paitis päällä tupakka huulessa ja hiukset kiharalla ja mietin ihmissuhdekiemuroita niin kuin "Cäri"

:O nouuuu, en osaa. piti olla carrey. mut sit jim carrey. ja riku -> rikhard -> ricky > ridge forrester jne

kaikki on vaan niin maailmankaikkeutta ja maailmankaikkeus on silmässä.

en tiä mitä haluan kirjoittaa. en ehkä enää, eli en sitäkään, siis melkein. kusee tämä yritys vuodelta osakeyhtiö. ääh. plöääh. läähätyspuhelu mulle? tai jos soittaisi maksunumeroon vois kuulla pillun lätinää. varmaan vaan ientä vasten sormea hangattu ja pahimmassa tapauksessa äänitys.

no juu,  hömähdin jo onneksi omalle kirjoitukselle. täytyy kai mennä esilukemaan näitä kun en mä muuten kehtaisi edes julkistaa kaikkea ylipäänsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti